resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 746
    inanılmayacak hatalar yapıyormuş. vay anasını sayın seyirciler. elinde ki şartlar dahilinde en iyi kadroyu sürmüş ve maçı kazanmıştır. galatasaray takımı her zaman 3-4 farklı galibiyetler alacak diye bir şey yok. bu takımın en etklisi ismi kim idi. abdul kader keita. bu adamın cezalı olduğu maçları minimum hasarla atlattık. frank rijkaard futbolcuya dayalı sistemi yıkmaya başlamıştır. bir takım hüviyetine kavuşturmaya başlamıştır galatasaray'ı. dediğim gibi galatasaray abdul kader keita ve milan baros olmadan böyle skorlar alıyorsa başarılıdır. bu başarının en büyük mimarı da rijkaard ve teknik ekibidir.

    ayrıca eminim ki elano'yu oynatıp kewell'ı yedeğe çekse bu sefer kewell niye oynamıyor diyecekler. elano asla bu olayı sorun etmeyecektir. kendi de tam olarak hazır olmadığını biliyor. tam olarak hazır olduğu zaman ise formasını alacaktır. ama ortada bir harry kewell gerçeği var. frank rijkaard'ın sisteminde harikalar yaratan kewell. bırakın artık olayın tadını çıkarın. eleştirin ama sığ olmayın.

    her şeyi geçtim, geçtiğimiz sezon yokları oynayan sabri ve nonda gibi futbolcular bu yıl performanslarında tavan yapıyor ise rijkaard'a teşekkür borçludur bu taraftar. sadece bunun için bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın