resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1036
    rodriguez’in fatih terim ayarı almadan önce 5-7 m € bandında satılması gerektiği kanaatindeydim ama şimdi fikrim değişti. asla satılmamalı. biraz daha üzerine koyacağa benziyor fatih hocayla. e o zaman neden satalım harika bir kanat oyuncusunu.

    unutmayalım galatasaray para için futbolcu satmaz. ya daha iyisini monte etmek için ya da futbolcu’nun veriminin düşmesi hallerinde satar. tabi ki astronomik rakamlar söz konusu ise ve telafisi mümkünse istisnalar olabilir.

    bizim amacımız kar yapmak değil, dünya çapında başarılar kazanmak. borçlarımızı ödeyelim yeter. onun da yolu sportif başarı, ürün satışı ve sponsor gelirleri. futbolcu satarak para kazanmak küçük takımların hedefidir. çünkü onların başarı diye birincil bir amaçları yoktur.üstelik bir futbolcuyu satınca, yerine eşitini ya da eski deyimle muadilini koymak bir-iki yıl alıyor. bu sürede kayıpları nasıl telafi edeceksiniz.

    iki futbolcu satarak 100 m € kazanmaktansa, iki sezon şampiyonlar ligine gidip 80m € kazanmayı tercih ederim. çünkü orada elde edeceğim başarılar sonucu diğer marketing gelirleriyle çok daha büyük gelir elde etme olanağı doğar artı şampiyonlar liginde şampiyonluk şansın devam eder. (sürdürülebilir başarı)

    bu nedenle futbolcuların olduğu gibi kulüplerin satılmasına da kökünden karşıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın