resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 733
    bilmiyorum daha önce yazdım mı ama attığımız gollerden sonra öyle güzel sevinmektedir ki televizyonun karşısında her maç eritip, suya döndürmektedir beni. sırf rijkaard'ın sevinişini, kulübeden elleri havada, yere hafif paralel bir şekilde koşarak çıkışını görmek için kendi gol sevincimi kısa kesiyorum. korkuyorum da bir gün heyecanla yedek kulübesinden fırlarken düşüp bir yerini incitecek diye o kadar riskli hareket ediyor çünkü. yediğimiz gollerden sonra üzülmesi ise o kadar acıklı ki... böyle oturduğu yere biraz gömülmesi, omuzlarının düşüşü, bir "off" çekmesi... karşı ki dağlar değil ben yıkılıyorum o anda yani.

    neyse duygusal bir havaya büründü bu entry sadede gelirsek onun hakkında "sabredilirse" ile başlayan cümleler gördüğümde sinirleniyorum açıkçası. sabredilirse ne demek? teknik direktörümüz olduğu için yatıp kalkıp şükretmememiz gerekirken sabredilirse geyiklerine giriyoruz. çarpılacağız en sonunda bir gün.

    not1: türkiye, hatta belki dünya liglerinin en şık ve tarz giyinen hocasıdır kanımca. v yaka kazağının içine mor t-shirt giyiyordu bir ara. takımla bütünleşmek adına. bugün de yine çok şıktı ben hayran hayran baktım şahsen.

    not2: anayurdu surinam'ı güney afrika'da sanırdım ama güney amerika'daymış meğer. bugün bir yaşıma daha girdim sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın