resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14332
    arda issiz bi adam oldugu icin kesin girip okuyodur bu satirlari. oncelikle selam ardacim nasi gidiyo kari kiz isleri? sonralikla ridvandan duyduk ki uzuluyomussun agliyomussun beni niye sevmiyolar diye? bunu hakikaten merak ediyosan şurda geriye dogru entryleri okuyuver, 2 saatini almaz. hatta usenmezsen benimkileri oku da seni ne kadar severken simdi nasil tiksinme boyutuna ulastigimi gor. o kadar abuk sabuk hareket yaptin, o kadar kibirlendin, o kadar boburlendin, o kadar cok yapmaman gereken sey yaptin ki sana sempati duymamiza ihtimal dahi birakmadin. hirsizin hic mi sucu yok be olm?

    kusura bakma ama en buyuk hatan terimi karsina almakti. terim vs x versusunda kazanan cikmaz bu camiada. kendini yaktin resmen. ve uzulerek soyluyorum ki bundan sonra aktif futbol yasantinda sarinin yanina kirmiziyi giymek istiyorsan ya kayserispora gidiceksin yada gsstorea. bir daha floryada antreman yapmayi ancak ruyanda gorursun.

    ayrica bir kariyer nasil berbat edilir ve nasil kendinden tiksindirilir konusunda biriktirdigin tecrubeleri kendi kariyer planlama sirketinde yapilmamasi gerekenler adi altinda anlatirsan muhtemelen islerini buyutup ordan da koseyi donebilirsin. bence bi dusun. kıpss:*
App Store'dan indirin Google Play'den alın