• 3274
    galatasaray'ı nefsinden öne koyan efsane galatasaraylıdır. renktaşlar linç edilmemek için seçim sonrasına aktaracaktım ama özelden çok soruluyor karşıt fikirler öne sürülüyor. daha önce dediğim gibi geçen hafta dursun başkan ile ergin ataman arasında şifahi anlaşma sağlandı önümüzdeki sezon için şöyledir;

    başkan fatih hoca ile görüştükten sonra 20 ocak 2018'de can, ömer ve erman'ı kovup sezonu bir caretaker ile tamamlar sen gelirsin diye şifahen görüşüyor kendisiyle. ergin hoca da ural aküzüm yahut hakan üstünberk gibi bir idareciyle çalışırsa ve salon inşaatı gerçekten başlarsa söz gelirim diye cevap veriyor.

    dursun başkanın kafasındaki plan bjk başkanınki ile aynı yani fiba-euroleague kapışmasını bahane edip daha düşük bütçeler kurup şampiyonlar liginde mücadele edip burada şampiyon olmak. ergin hocanın da daha önce yarışmadığı bir kulvar. lig şampiyonluğuna yüklenecekler ergin hocanın galatasaraylılığına güveniyorlar yani. bir de şu anda doğuş özdemiroğlu, tolga geçim gibi çocukluktan hasta galatasaraylı çok iyi bir jenerasyon var bu 4-5 senelik geçiş sürecinde yenilmez armadanın doğuşunu görüyorum ben:)

    tabii siz yine ismailenver, fatih altaylı'nın dediği gibi dursun özbek'i sosyal medyada güzelleyen ekipten deyip dursun özbek milleti kandırıyor asla fatih terim'i getirmez, seçim malzemesi yapıyor diye eleştirin. hadi getirdi diyelim fatih hocayı 20 ocakta seçim var ya yeni yönetim kabul etmezse hadi o da oldu ya mayısta başka seçim olursa? fatih hoca asla bu hatalara düşmez bunlar dursunun yalanları ve yancıları diyebilirsiniz. ama ne oldu 1905 tl açıklamasıyla tüm bu haklı soruları 5 dakikada kesti o tudor'a aslan kesilen ergen galatasaray muhabirlerini susturdu:) hele ki erhan telliyi:) yani sizde tıpkı hıncal ağabeyin dediği gibi deyip;

    https://www.haberler.com/...asi-10366435-haberi/

    2 gün sonraysa böyle demeyin diye giriliyor işbu entry;

    https://www.sabah.com.tr/...u-tuzaga-nasil-dustu

    not: ergin hoca da tıpkı fatih hoca gibi hasta galatasaraylıdır ve aslolan galatasaraydır...seçim sonrası tekrar birlik olup diğer konularda kamuoyu oluşturmalıyız. fatih hoca meselesi kapandı tüm itirazlara ve yalanlamalara rağmen...seçim meselesi de kapanacak...sıra işbu girdinin konusu efsaneye gelecek sonrasında:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın