resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14168
    şu "ahımız var" diyenlere bir ah da ben yolluyorum.

    hepiniz çocuklar gibisiniz. fatih terim bırakın galatasaray'ı türk futbolunun yaşayan tek efsanesidir. beckenbauer almanya için, maradona arjantin için, platini fransa için ne ise fatih terim de türkiye için o'dur.

    rakiplerin böyle bir adamı olsa şimdiye kadar üç yere heykelini dikmişlerdi. bir düşünün alex'in yoğurtçu parkında heykeli var.

    hadi diğer takım taraftarları kıskançlığın tetiklediği eziklikle aleyhte yazıyor, konuşuyor. size ne oluyor ey galatasaray taraftarı?

    almanya'da herhangi bir kişi beckenbauer aleyhinde konuşsa onu yerin dibine sokarlar. ama biz kıymet bilmez bir ülke olduğumuzdan ülkeye bu kadar sevinç yaşatmış bir adamı, armudun sapı üzümün çöpü diyerek değersizleştiriyoruz.

    defalarca söyledim tekrar ediyorum, fatih terim ülke insanının ezikliğini yok etmiş, "biz de başarabiliriz" dedirtmiş, kendine güven kazandırmış yaşayan en büyük futbol efsanesidir. kendisi en büyük saygıyı hak etmektedir.

    ona saldıran tahir kum, rüştü reçber, şikeci aziz gibi denyoların karşısına dikilip "hop durun bakalım haddinizi bilin. sizin şimdiye kadar türk futboluna, türk insanına ne faydanız oldu da efsaneye saldırıyorsunuz" demeniz gerekirken "ahımız var" deyip iblislerle saf tutuyorsunuz.

    hiç olmazsa şu sözlükte aleyhinde yazıp moralimizi bozmayın. önce fatih terim'in bu ülke için, galatasaray için ne ifade ettiğini araştırın. şeytanların saldırılarından etkilenmeyin, onların tuzağına düşmeyin.

    yok efendim kebapçıyı basmış. pkk kılıklı bir ahlaksızın posta koyması görmezden geliniyor ya bu beni daha da yaralıyor.

    "tüpçü ile anlaşmış" lafını da reddediyorum. tüpçü başında olsa da orası şerefli türk milletinin milli takımıdır. fatih terim tüpçü ile değil türk milli takımı ile anlaşmıştır. fatih terim için milli takım ile galatasaray'ın farkı yoktur. galatasaray milli takımdır, milli takım galatasaray'dır. isterseniz açın bakın milli takımın başarılarına hangi takım başrolü oynamış. milli takımın başında tüpçünün olması fatih terim'in suçu değildir. bugün o şerefli görevi reddedenleri görünce fatih terim'in değerini daha iyi anlıyorum.

    ey galatasaraylılar gerçek komutan florya'ya ayak basmıştır. sonuna kadar desteğimizi vermeli, hep onun arkasında olmalıyız.

    ona saldıran şeytanları biz taşlayalım, o bizim için en iyisini yapacaktır.

    hadi hayırlı olsun, allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın