• 300
    italya ligi lideri. neden hakkında konuşulmadığını anlayamıyorum. milanüç beş transfer yapınca sayfalarca romantiklik yapıldı, napoligöze hoş gelen futbol oynatıyor diye* bolca övgü aldı. ancak bu adamlar ligin neredeyse yarısına geldiğimiz şu günlerde liderlik koltuğunda ve bu sezon hakkında girilen entry sayısı yalnızca 2.

    şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle oynadığı hiçbir maçı kazanamasa da halen birinci olan interbu açıdan galatasaray'la benzerlik gösteriyor. iyi kalecisi, formda golcüsü olması ve beklerinden istediği verimi alamaması da iki takımın diğer ortak noktaları. en güzeli ise ikisinin de geçmişinde wesley sneijder ve felipe melo'nun olması belki de.

    58 yaşındaki spallettiteknik adamlık kariyerinin altın çağında. roma'da juventus'la kıyasıya bir şampiyonluk yarışını yalnızca 4 puan farkla kaybetmişti. ardından yeni bir yapılanma isteyen interantrenör koltuğuna kendisini getirdi. daha önce roma, udineseve zenit'i çalıştırmıştı ama maç başına alınan puan olarak hiç bu kadar iyi seviyede değildi.

    kalede tecrübeli eldiven handanovicyıllardır olduğu gibi bu sene de başarılı. stoperde miranda-skriniarikilisi oldukça dengeli. bekler takımın en zayıf halkası, transfer lazım gibi duruyor. orta sahada bu yaz fiorentina'dan gelen ikili borja valero ve vecino inter'in son 7-8 sezondaki muhtemelen en iyi orta sahasını oluşturuyor. duruma göre bu ikiliye gagliardiniya da brozoviceşlik ediyor.

    forvet hattına gelecek olursak, hemen hemen tüm maçlarda 90 dakika forma giyen üç hücum oyuncusu var inter'in.

    mauro icardi için söylenecek çok şey var. kariyerine sosyal hayatıyla sansasyonel bir başlangıç yapmıştı. yetenekli olduğu aşikardı ama takım arkadaşının* eşiyle yaşadığı ilişki çok konuşuldu. üstünden yıllar geçse de polemikler bitmedi. 22 yaşındayken inter kaptanı oldu. ancak bu sefer de taraftarlarla tartışma yaşadı, karşılıklı küfürler edildi, haberlere göre hem icardi için inter macerası, hem de inter için icardi sayfası sona ermişti. ancak beklenen olmadı ve olaylar yatıştı. bunca sene içinde icardi her geçen yıl daha iyi bir oyuncuya dönüştü. şu anda liderlik koltuğunda oturan takımın en golcü oyuncusu, bu sezon 16 gole imza attı. henüz 24 yaşında ve önünde yaklaşık 10 yıl var. bu yaz arjantin milli takımının kabarık forvet rotasyonunda yer bulup bulamayacağı ise merak konusu.

    hırçın hırvat ivan perisic. yaz transfer döneminde united'a gitti gidecek derken takımda tutmayı başardı inter yönetimi. euro 2016'nın parlayan isimlerindendi. kimi zaman sol kanat kendisine emanetti kimi zaman da bir forvet oyuncusu gibi skora etki ediyordu. geçtiğimiz yılda milli takım karnesi parlak olmasa da inter'e gün geçtikçe alıştı. bu sezonun kilit oyuncularından biri de beklendiği gibi kendisi oldu. 7 gol ve 6 asiste ismini yazdırdı. sözleşmesi de 2022 yılına kadar uzatıldı 28 yaşındaki yıldız oyuncunun.

    antonio candreva göze çarpan lazioyıllarından sonra 22 milyon euro bonservisle takıma katılmıştı. italya milli takımında da forma şansı bulan sağ kanat oyuncusu her ne kadar takımın kilit taşlarından biri olsa da lazio'da çok daha başarılıydı. geçtiğimiz sezonu 8 gol ve 11 asistle tamamlarken takımın iyilerinden biriydi. bu sezon golü yok ama 7 asisti var. iyi gününde durdurmak epey zor, eğer takım şampiyon olacaksa ikinci yarıda performansıyla adından daha çok söz ettirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın