• 18287
    muslera aldığı parayı hak etmiyor (bunu da duydum ya artık kolayına gam yemem).
    mariano büyük maç oynayamıyor.
    maicon çok ağır, hantal, sıradan.
    serdar ve denayer hata üstüne hata yapıyor.
    linnes ve latovlevici bu ligde bile oynayamaz.
    fernando defansta iyi ama pas sıkıntısı var.
    ndiaye balon.
    belhanda lakayıt ve beceriksiz.
    feghouli güçsüz ve isteksiz.
    gomis sadece top kendisine geldiğinde iş yapıyor.

    vs.

    bir takımda bu kadar oyuncu aynı anda kötü olamaz. bir takımda bu kadar oyuncu eleştiriliyorsa sorun kulübededir.

    takımın eksikleri yok mu? var. özellikle sol taraf büyük sıkıntı. takımda büyük maç alacak oyuncu yok. hücum lideri yok. evet tamam. ama arkadaş bu takımın bir hücum planı var mı? bu takım sahadaki oyuncularının özelliklerine göre bir oyun mu oynamaya çalışıyor?

    bu takım yeni bir takım. tüm oyuncuları yeni. toplasanız 4 aydır bir arada oynuyorlar. ama teknik direktör sıfatıyla kenarda tutulan tudor efendi sezon başından beri her maç bir orjinalliğe imza atıyor. ya diziliş değişiyor, ya oyuncuların yeri değişiyor, ya sahada oynanmaya çalışılan oyun değişiyor. bu da tabii ki takımın uyumunu geciktiriyor, direncini düşürüyor.

    bu takımın kadrosuna 2 tane daha düzgün takviye yapılsa ligde rakibi yok kağıt üzerinde. ama ne yazık ki teknik direktörü yok takımın. o yüzden rakip zayıf ise maçı alıyoruz, rakip biraz dişli ise zorlanıyoruz, rakip güçlü ise perişan oluyoruz. çünkü bir hücum planımız yok. tek plan "topu kap hızla hücuma çık". bu kadar. nasıl çık? nereden çık? kim nereye koşsun? yok. maçları dikkatli izleyin. kenar oyuncusu bomboş geliyor. ceza sahasında 3 kişi var. 3'ü de aynı yerde. kaç kez yaşadık bunları?

    1 tane organize atağımız yok. hep emprovize. "topu kap". eee sonra? "kap işte". bu takımdaki oyuncular yeteneksiz filan değil. doğru organize edilmiyorlar. elimizde gayet güzel bir malzeme var. ha yaban kekiğimiz eksik, dijon hardalımız az. ama buradan oldukça lezzetli bir yemek çıkabilir. fakat kazanın başında aşçı değil bahçıvan var. sorun burada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın