• 734
    bu çocuk futboldan anlamıyor yıllardır söylüyoruz. future * gerçi kendisine ""küçük uğur" yazınca hakaret makamında siliniyor anlamış değilim. adam benden yaş ve boy olarak küçük ve küçük bir hakaret değil.

    ama esas konuya gelelim bu adam futboldan anlamayan başka bir yorumcu olmaya çalışan a spor'da çalışan süper delikanlı. sadece aşağıda ki tweete bakmanız yeterli. türkiye,uğur gibi bir sürü futboldan anlamayan adamla dolu. adı üstünde yorumcu,
    bak hiç anlamıyorsan biraz istatistik takip et. (bkz: 2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçı/#2293128).
    sonuç olarak bu adamın kendi çapında bu kadar popüler olmasının tek sebebi dejenere olmuş türk insanıdır. türk insanı ne kadar anti-patik herif var tapar. ama bunların sonu da yakın olur merak etmeyin.

    bu tarz google yorumcularının yerleri sözlükler bile değildir. futbol oyunu sadece istatistik,hırs,duygu,taktik,çevre faktörü değil biraz nizam,biraz ön-görü ama bu çocukta göz yok göz, vizyon konusundan büyük sıkıntısı var. önünde ki büyük olayı göremiyor halen zorluyor.

    bu çocuğun takıntısı şimdi de muslera olmuş. eleştirmeyi öğrenmeliymişiz. ulan sen eleştirdin diye 3123211 kere sözlüğü bırakıp gittin. sosyal medyadan çekiliyordun. balık hafızalı mısın? ilk önce sneijder,öncesinde melo'ya dokundurma var mıydı? bilemiyorum ama bir adam dünkü maçtan sonra maçı muslera yüzünden kaybetmeye getiriyorsa, kesin ve kesin olarak psikolojik problemi vardır. sonuç belli takıntılarla devam etmen dileğiyle.

    https://twitter.com/...s/937035123295473664
App Store'dan indirin Google Play'den alın