• 5905
    https://eksisozluk.com/entry/72392428

    küfürbaz bir serserinin yazısı. yazısı diyorum çünkü aklımdakini söylersem bu entry ile bende çöp olur banlanırım.

    zaten herkes düşüncelerimi yazmış o yüzden aynılarını yazmaya gerek yok.

    ben 1900 bilmem kaç senesinde değilim, futbolcular ve futbol takımı da o senelerde değil, biz artık kolej takımı da değiliz.

    o gün metin oktay gibi futbolcularımız vardı bugün fernando, belhanda gibi futbolcularımız var. metin oktay 3 kuruş az kazanır, belki kazanmaz, şampiyonluk için kendini takıma adar, samimiyeti görürsün yapamazsa alkışlarsın.

    günümüz futbolcuları profesyoneldir. bugün galatasaray için çalışır, şampiyon olmazsa 1 hafta üzülür tatilini yapar seneye aynı paraları sen vermezsen fenerbahçe'de bile oynayarak kazanır.

    yani demek istediğim bu adamlar profesyonel senelik milyonlar kazanıyorlar hatta yapması gerekeni yaptı ve maça çıktı diye üstüne maç başı para alıyorlar.

    bu paragrafın başında ben iki mağlubiyette futbolcuları asalım, hocaları dövelim demiyorum. fakat bu iş artık show bussines olduysa, bir koltuk için benden 175 lira alıyorlarsa, kombineyi asgari ücretin 3 katına satıyorlarsa, formaların en ucuzunu 180tl ye satın alabiliyorsan, hadi 15 yıl bekleyelim, futbolcumuzu koruyalım, biz şampiyonluk kaçırdık olsun bizim futbolcumuzdur alkışlayalım ılıklığını saçma buluyorum.

    ne yapmış bu sosyal medya taraftarı,

    hamza hamzaoğlu'ndan kurtarmış takımını.

    dursun özbek gibi bir adama son dönemlerin en güzel kadrosunu kurdurmuş(demek ki yapabiliyor niye yapmadı daha önce?)

    arda turan gibi birini takımına musallat ettirmedi.

    son bir soru, bayern munich veya real madrid futbol direktörleri twitter baskısıyla haraket eder mi? yani 1/2 eleştiri ile bildiklerinden vazgeçer mi?

    bence hayır.

    neden? çünkü kendinden emin, planlaması var, çalışması var o işe yetkinliği var ne yapıyorsa bilerek yapıyor da ondan.
    neden 1/2 eleştiriyle dursun'a, aziz'e, fiko'ya istediğini yaptırıyorsun? çünkü yetersiz ne yaptığını kendisi de bilmiyorki, girmiş bir girdaba çırpındıkça çırpınıyor.

    son olarak, beğenmediğiniz sosyal medya taraftarı olmasa, kaptan arda turan önderliğinde 3 yabancı kuralı ile tarık çamdallarla oynuyor, takımı da hepsine evladım diyen hamza hamzaoğlu'na emanet ediyordunuz.

    not: bugüne kadar ne facebook ne twitter'da galatasaray'ın aleyhine hiç bir görüş bildirmedim, kimseyi yermedim. hatta arkadaşlar arasında bile ortamda fenerbahçe, beşiktaş taraftarı varsa eleştirilerimi saklarım. biz iyiyiz iyi gidiyoruz derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın