resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4712
    galatasaray'ın ihtiyacı olan hocadır. belki 3 hafta sonra kovulabilir. buna şaşırmam, ama yanlış yapıldı derim.
    bakın kardeşlerim. bu takımda kimleri kimleri gördük. dünyaca ünlü hocalar gördük. gördük ki aralarında çok ahım şahım farklar yok. mesela dünyanın en zengin takımını çalıştırmış roberto mancini geldi bu takıma. ne oldui uçtu kaçtı mı takım. çok mu ahım şahım top oynattı. frank rijkaard geldi. cesare prandelli'yi hatırlatayım mı sizlere? ister misiniz? ama o da galatasaray öncesinde çok saygı duyulan, önemli takımlarda rol almış, bilinen bir isimdi değil mi? hatta itiraf edeyim ben de heyecanlanmıştım geldiğinde. sonra gördük ne oynattığını. bana kalırsa bu teknik direktörler arasında çok keskin farklar yok. farklı oluşturan ana etmen teknik direktörün kişiliğindeki mesleğine olan sevgi, azim ve başarma isteği. tudor istiyor arkadaşlar. adamdaki kazanma azmini gözlerinden görebiliyorsun. aykut kocaman gibi baygın baygın bakmıyor. kazanma azmini sadece futbolcuda aramayacaksın. asıl hocada olacak ki futbolcuyu da o hale sokacak. bu tudor'un başlığında beşiktaş maçı için kendisine taktik veren entry'ler gördüm. bir bana mı acayip geliyor bu durum? bayağı bayağı takımı şöyle oynat, beşiktaş'ın şurası zayıf, şuradan şu adamı şöyle sarkıt diye yazılmış entryler. yazan kim? gıda mühendisliği 2.sınıf öğrencisi*. herkes o kadar uzman ki ve igor tudor o kadar berbat bir teknik direktör ki.
    hadi itiraf edin, 24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçı' nda 2 beki aynı anda çıkardığında hanginiz "noluyo lan" tepkisi vermedi? kaçınız anladı ne yapmaya çalıştığını? peki o maçtan 3 puan alınmasında yüzde kaçınız igor tudor'a az buçuk pay verdi?
    adam genç, hırslı, istiyor, deniyor, bazen başarıyor, bazen başaramıyor, ama birşeylerin üzerinde çalışıyor ve deniyor.
    ben burada bir anket yapılmasını istiyorum. sıfırdan takımınız olsa prandelli, tudor, mustafa denizli, hamza hamzaoğlu dörtlüsünden hangisine emanet ederdiniz takımınızı?(u: mancini'yi yazmadım. çünkü sırf yakışıklılığı ve karizmasından dolayı kendisine eksta sempatisi olanlar var.). hangisini isterdiniz? bu takımın aldığı 29 puanın içinde bir puana da mı katkısı yok yahu bu arkadaşın?
    sezon bitsin. gönderilecekse de gönderilsin. bu takımdan kimler geldi, kimler geçti. bunu da gönderirsiniz. ama sezon bitsin. ben sezonun 33.haftasında bu takımın başına igor tudor'u görmek istiyorum. beşiktaş maçı nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın.
    ama lütfen olur da deplasmanda beşiktaş'ı yenersek tudor'a bol keseden sallayanlar buraya gelip iyi hoca falan demesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın