resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 411
    25 kasım 2017 galatasaray alanyaspor maçında uzun süredir süregelen yetersiz performansı sebebiyle ıslıklanmış oyuncumuz.

    performans açısından kendisini buradaki birçok kişi gibi ben de yetersiz buluyorum. galatasarayda oynayan bir oyuncunun bu kadar sinik ve pasif olması kabul edilemez bir nokta. fakat bu oyuncudan beklenebilecek katkının çok daha fazlasını beklediğimiz için istediğimizi alamadığımızda verdiğimiz tepki de orantısız oluyor. bu arkadaşın kapasitesi de zaten gelirken belliydi o yüzden aşırı tepkiye gerek yoktu.

    kendisini maçta ıslıklayan insanları da dota, cs:go veya lol gibi oyunlarda* kötü oynayan takım arkadaşını sürekli haşlayanlara benzetiyorum. yaptıkları şey akıldışıdır ve oyuncunun performansına asla pozitif katkıda bulunmaz. sadece daha fazla kötüleşmesine ve hatta oyundan çıkmasına sebep olur. ironiktir ki lato da aynısını yapmak zorunda kalmıştır.

    özetle: kendisi yetersiz bir oyuncudur ve büyük ihtimalle kendisi de bunun farkındadır. umarım tudor kendisinde ısrar ederek onu taraftarın önüne atmayı sürdürmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın