• 18200
    büyük maçları kazanamıyor oluşu tarihine ve büyüklüğüne yakışmamaktadır. bu durum direkt başarısızlığa delalet etmez belki ama psikolojik olarak takımı ve taraftarı yıpratır. asıl misyonumuz olan avrupa kupaları için de bize iyi şeyler vaat etmez.

    eskiden en azından fener ikili istatistiklerde üstündü. şimdi trabzon bile bize üstünlük kuruyor. kaldı ki bu takım aysal döneminde fenerbahçe'ye bile ezici üstünlük kurmuştu.

    hayır yani kadro çok kalitesiz desek o da değil. maicon, fernando, mariano, gomis gibi oyunculara en son ne zaman sahip olduk?
    o zaman sorun başka yerde. en başta teknik direktör meselesi. tudor şu ana kadar büyük maçlarda bizi eleğe çevirdi. en azından riekerink denen adamın bizdeki kariyerinde beşiktaş ve fener galibiyetleri vardı. tudor'la inanın başarısızlık olarak kimseyi kıyaslıyamıyorum.

    ayrıca sneijder, podolski, bruma gibi şapkadan tavşan çıkaran oyuncularımız da yok. takım dediğim gibi çok kaliteli ama çok özel oyuncusu yok. büyük maçlar ise özel oyuncularla kazanılır. bir de çirkef oyuncu eksikliğimiz de bunda etken. şu takımda bir melo olsaydı inanın çok şey değişirdi. böyleleri rakibi sinirlendirir, hakemi baskı altına alır ve taraftara da güven verir. tamam iyi kadro kurduk ama şöyle teferruatları hiç düşünmedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın