• 18181
    österrunds rezaletinden sonra ikinci rezalet de geldi. belli ki yönetim o maçtan sonra yaptığı gibi ölmüş eşşek taklidi yapıyor/yapacak. bu sefer cenk ergün bile konuşmadı. konuşacak bir şey yok çünkü. kimse de yüz de kalmadı. trabzon maçında sonra dayak yedik hakem makem dedi. bu maçta hakemlik bir şey de yok. bundan sonra tek açıklama hoca ile yolları ayırdık olur başka olmaz. belli ki bekleyelim görelim, hayırlısı belki düzelir gibi dangalakça denemeye devam edecekler. ama ben onların yerinde olsam bugüne kadar bir b planı yapmadılarsa hemen yapmaya başlarım. beşiktaş maçında da rezillik olursa o zaman dursun'un başkanlık hayalleri suya düşer. onu çok güvendiği reis'i dahi kurtaramaz. 40 milyon € gibi inanılmaz bir yatırım yaptığın sezonda (ki hala 20 milyonluk yatırım daha lazım - sol bek, stoper, sol açık, santrafor )takımı tudor'a emanet etmek gibi akıl almaz bir risk aldılar, buna risk denmez aslında kumar denir. ama teker patladı.
    beni esas hala şaşırtan şeyse tudor’un basın toplantılarında bir bildiği varmış gibi hareket etmesi. ciddi ciddi şimdilerde leblebi gibi kazandığı kolay maçları ikinci yarıda alacağını falan sanıyor ya gerçekten aptal olduğunun en büyük kanıtı bu olsa gerek. ikinci yarıda ilk yarıda aldığı puanın yarısını alamaz bu kafayla giderse. 5 attığın gençlerbirliği ikinci yarıda seni öyle bir paçavraya çevirir ki neye uğradığını şaşırırsın. baya baya büyük maçlar mesele değil mayısta görüşelim diyor. e baba o zaman çıkma sahaya 3-0 hükmen bırakalım büyük maçları. eziyet de çekmemiş oluruz.
    yani deneme tahtasına çevirdin, her maç yeni bir şey deniyorsun. yolda görsem tekme tokat dalarım, şaklaban!!! stajını yapmak için epey pahalı bir hobi. 20 milyonun insanın ağız dolusu küfürü, hakareti, ruh sağlığı, giden onca kaynak para, itibar, geçen zaman/yıllar vs… sadece yazık!!!
    fatih terim’in belli ki iktidar tarafından üstü çizilmiş. zaten özbeklerin de yularları ona bırakmak niyeti yok. ellerindeki müthiş payandadan (galatasaray) kendi rızaları ile vedalaşmak onların bile yapamayacağı bir dangalaklık örneği olurdu. ha bu arada terim yine gelmeli mi o da ayrı mesele.
    hakikaten ciddi bir çıkmaz içindeyiz ve yine 4. olacağımız bir sezona doğru süratle koşuyoruz. bunun sonu ekonomik çöküş ve takımın yabancılara satışıdır. çünkü hayatta ve futbolda maalesef dibin dibi yoktur. örnek; leeds united, kocaelispor, rangers vs... silinir gidersin; işte böyle bir çapsız/hain/iktidar yalakası çetenin elinde. iş bilmezlerin oyuncağı olursun. allah insanı cahilin, iş bilmezin, aptalın şerrinden korusun! amin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın