• 236
    sahaya çıkan kadroyu sadece bir şekilde açıklayabiliyorum. geriden top şişirip topu orada tutmak derdinde olabiliriz. onun dışında 2 santraforla oynanan futbol bitti. hani 1 tanesi böyle dinamik bir forvet olsa anlayacağım. ama yok. 2 tane top isteyen, top bekleyen santraforla çıkıyoruz.

    tudor'un planları nedir, bilmiyorum. bir planı olduğunu dahi düşünmüyorum. "çıkın oynayın" havasında bence. başakşehir'in eksikleri nedir, güçlü yönleri nedir, bizim zaaflarımız nedir, güçlü yönlerimiz nedir filan hiçbir bilgisi olduğunu zannetmiyorum.

    insanlar "emre ve mahmut'un yokluğunda..." diye kendilerini tatmin eden cümleler kuruyor. bu oyuncular olsa da bu şekilde çıkacaktık sahaya. kızdığım şey bu.

    bir de şu abdullah avcı'nın bizim maçlardan önce ve sonra çıkıp "analiz (!)" kasması beni çok kızdırıyor. şu adamın ağzına sakız ettiler bu takımı.

    senin karşında ciddi bir rakip var. senin karşında hakemler var. senin karşında federasyon var. senin karşında neredeyse siyaset var. sen kafana göre iş yapamazsın arkadaş. yaparsan da sonuçlarına katlanırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın