resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7021
    hay sizin yan topunuza atlayım ya. ne yan topmuş arkadaş. adam koray gibi dünyanın en yumuşak stoperinin vurdurduğu rahat kafa yüzünden yediği gol için bile eleştirilir oldu. 5-0 ve hayvan gibi uçmasına rağmen yediği gol. o topa da çıkılmaz ayrıca hea çıkarsan boşa çıkarsın. 17-18 sezonunda ki antalya maçında eto'dan yediği kafa golü nedeniyle bile eleştirildi. oğlum o toplara cidden hiç bir kaleci çıkamaz lan ne diyorsunuz siz ? gene aynı şekilde ts'dan yediğimiz kafa golünde de hiç bir kaleci çıkamaz o topa...

    kendisinin bu kadar sevilmesinin nedeni ''türk milletinin aşırı duygusal olma sorunu sayesinde'' filan da değildir ayrıca. dünya da bir klüpte 6 yıl boyunca kalıpta sevilmeyen bir adam olamaz. elinizi vicdanınıza koyun, kazandırdığı maçlar, şampiyonluklar ortada. ''sabri orta açmayı öğrenmedi'' diyen insanda önce futbol yorumlamayı öğrenmeli. kendini o konuda geliştirmeli ki, kendini geliştiremeyen insanları eleştirirken onu ciddiye alalım.

    ayrıca de gea'nın real madrid'e transferinin söz konusu olduğu sezon united'ın gündemine gelmiştir.

    transfer olmamasının nedenide bizden aldığı maaş olduğunu düşünüyorum. bu maaşın avrupa'da eline geçmesi için (vergiler vs) yılllık 8 milyon filan alması gerekiyor ve bu parayı alan kaleci sayısı dünya da cidden az. bunun örneğinide şöyle vereyim mesela beşiktaş'un liverpool'u uefa'dan eledidiği sezonda ki oyuncularına gelen teklif bizim real madid'i 3-2 yendiğimiz takımda ki oyunculara gelmemiştir. neden ? aldıkları paraya bakın anlarsınız.

    edit: harun tekin filan denmiş. aynen sesi o kadar iyi değil... hea bir harun tekin daha var ama umarım aklımda ki şeyi yapmıyorsunuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın