resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2000
    oyundaki verimliliğinin azalması oyun tarzımızın ilk haftalardaki gibi olmayışındandır.

    ilk haftalarda galatasaray ne yapıyordu ? rakip topu aldığı anda 3-4 kişi ile anında basıp hızlıca topu alıp, rakip sahaya oyunu yıkıyordu. özellikle osmanlı maçını tekrar izlerseniz maçın 70-80 dk'sını rakip yarı sahada oynamıştık. bu oyunda en önemli şey top rakibe geçince hızlıca geri almaktı ve tolga bunu harika bir şekilde yapıyordu üstüne 5 gollük bir katkı vermişti.

    son haftalarda ise puan farkının 8 olmasından dolayı tudor ve takım bundan etkilenerek, skoru korumaya ve gol yememeye yönelik bir oyunda döndü ister istemez. top çoğu zaman rakipte kalıyordu. bize geçtiğinde ise yavaş paslarla arkada açık vermeden ilerlemeye çalışıyorduk. tolga'nın bu oyuna katkısı olamaz. bu oyun tolga gibi pres sever adamlarla değil daha çok selçuk gibi sakin kalan adamlarla oynanır. tolga'nın yerine şu 2 fener ve ts maçında yasin veya sinan olsa dahi çok daha fazla verim alırdık.

    ben bu oyunumuzun bu hafta gençlerbirliği maçından itibaren yine eskiye döneceğini düşünüyorum tudor da takım da anladı kapanarak risk almadan pres yapmadan oynamanın bir şey getirmediğini. tolga da yine ilk haftalardaki gibi daha verimli oynayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın