• 5806
    (bkz: hakemler galatasaray'ı doğrarken ligin 10.haftası tudor kovulsun demek)

    bu tarz bir kafa yapısında olanları barındıran taraftar. hayretle izliyorum.

    öncelikle tudor'u galatasaray'ın menfaatini düşünerek eleştirenlere en ufak lafım yok, doğaldır eleştirilmesi. derdim " acil kovulsun, hoca değil. " diyen sabırsız, tahammülsüz kitleyle. bıktım abi bu x hoca değil, y topçu değil, z çöp diyen tiplerden ya.

    bak güzel kardeşim, bu takımın trabzon maçında* 2 oyuncusu saçma sapan kararlarla kırmızı kart gördü. rakibin net kırmızı kartlık hareketine kart çıkmadı 30. dakikada. fenerbahçe maçındaki* cüneyt çakır katliamı ortada. karabük maçında* 87.dakikada götünden penaltı uydurdu hakem. maicon'un karambol golüyle zor bela aldık 3 puanı. bunlar sadece belli hatlarıyla yazdığım olaylar. özet geçiyorum, ince doğramalara girmedim bile. aklıma gelmeyen de sürüyle rezillik vardır.

    şimdi böyle bir ortamda sözlüğe bakıyorum halis özkahya başlığının yanında (30), tudor'un yanında (100) entry girilmiş yazıyor. twitter'a bakıyorum aynı şekil ortalık yangın yeri. bu durum beni feci halde kaygılandırıyor.

    bak güzel kardeşim, galatasaray'ın başında öncelikle bir dursun aydın özbek yönetimi belası var. yani sen tudor kovulsun diyosun ya, bu adamların tudor'un yerine eli yüzü düzgün bir hoca getirme şansı sıfır. sezon başında mircea lucescu üst akıl geliyordu az daha. belki de bugünkü yangından sonra tudor kovulup lucescu devam edecekti sezona. hani şu yabancı sınırı açıklamalarından sonra her gün ana avrat sövdüğümüz lucescu.

    el insaf kardeşim bu çapsızlar ergin ataman'ı gönderip yerine erman kunter'i getirdi takımın hali ortada. hala tudor kovulsun demeye devam mı ?

    igor tudor galatasaray futbol takımının teknik direktörüdür. sürüyle hatası, sürüyle övülecek yanı vardır. eleştirmek başka, galatasaray'ın hocasını itibarsızlaştıracak üslupta daha 10.hafta tudor kovulsun demek başka. tudor'u kovmanın şu an galatasaray'a hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum. şu tudor'a olan tepkinin onda birini asıl galatasaray düşmanları, hakemler görmüyor ya ona hayret ediyorum ne tudor'muş amk.

    neyse sonuç itibariyle inanılmaz dağınık, düzensiz, bok gibi bir entry oldu büyük ihtimalle ama düzene sokacak ortamım ve mecalim yok şu an. kafamdakileri dökmek istedim. ama şu takımın ve hocasının arkasında durmak çok mu zor kardeşim ya bu ne nefrettir ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın