• 1
    kendi takımının bu kadar itin götüne sokan başka bir topluluk yok. tarafsız olacağız, objektif olacağız derken galatasaray'a hakaret ettiklerinin, hakkını yediklerinin farkında değiller. ya da bilerek yapıyorlar bilmiyorum. ama resmen bir programda galatasaraylı yorumcu varsa o programı izlemek istemez hale geldim. levent tüzemen, mehmet ayan, uğur karakullukçu, serkan korkmaz vs

    arkadaş siz galatasaraylı'sınız. tabi ki gördüğünüzü anlatmak durumundasınız da hiç mi içiniz sızlamıyor lan? takım 2 haftadır kötü oynayabilir. ama futbolda olur böyle zamanlar. penaltı ve kırmızı kartlar da bu oyunun birer parçası. kötü oynadığın bir maçta rakip eksik kalır bu senin lehine olur, veya penaltı kazanırsın bu da senin lehine olur. bunlar da futbolun dinamiği. aleyhte de olabilir bu durumlar. yani sen çok iyi oynarsın, pat rakip bir penaltı kazanır maçı alır veya 10 kişi kalırsın maçı rakibe verirsin.

    2 haftadır kötü oynuyoruz tamam. ama 2 haftadır maçlar 0-0 iken galatasaray'a verilmeyen penaltılar ve rakibe verilmeyen kırmızı kartlar var. ben kötü oynuyor olsam da rakip bu hataları yapıyor bana ne. hakem verecek penaltıları veya kırmızıları. bunlardan bağımsız galatasaray'ın son 2 maçı yorumlanmaz. açık ve net görülüyor ki bir dolaplar dönüyor. siz galatasaraylı olarak bu hataların üzerine gidip diğerleri* gibi çıngar çıkarmazsanız olmaz bu iş.

    siz susuyorsunuz hakkımızı fanatik beşiktaşlı ali ece arıyor amk. gerçi o da galatasaray lisesi mezunu ya neyse, adamı örnek alın biraz. eleştirecekseniz yine eleştirin ama bunları da dile getirin. adamlar yanınızda galatasaray'la dalga geçiyorlar, adamlara hadlerini bildireceğiniz yerde siz de makaraya katılıyorsunuz. hele bu hiç katlanılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın