• 5248
    isyan etsenize be adamlar, gidin federasyon binasına yürüyüş yapın, mhk'yı protesto edin, yetmiyorsa kalkıp akp genel merkezini basın. yapın bir şeyler artık yeter be kardeşim. istanbul'da olsam gece gündüz nöbet tutardım bu karaktersiz gruplara karşı. orada olanlar neyi bekliyorlar, tüm dünyanın gözü önünde maçı yüzü kızarmadan satan hakemin kendiliğinden istifa edeceğini mi sanıyorsunuz?

    türkiye'de bazı haklar şiddetle sağlanır, malesef şartlar bunu gerektirir. boynumuz bükük şekilde herkes tarafından karınca gibi ezilmek mi, bir seferliğe mahsus sınırlarımızı aşıp bedel ödetmek mi? karar senin galatasaray taraftarı. ya bugün isyan ederiz ya da tarih boyu biz ve takımımızla oyuncak gibi oynarlar.

    bunu söylemek üzücü ama artık anarşi vakti gelmiştir. federasyon binası, mevcut hükümet akp genel merkez binası protestolarla tarumar edilmelidir. yakın yıkın ulan şu şehri başlarına. 30 milyon insanız, çıksınlar hadi karşımıza. hatta her şehir kendi organizasyonunu yapsın da her taraftar katılsın bu protestolara. dünya aleme gövde gösterisi olsun bu da.

    ha bir de ultraslan'a,

    mevcut hükümetin istifasını isteyen, aleyhimize bu tavır sürdükçe hiçbir galatasaraylının akp'ye oy vermeyeceğini bildiren bir açıklama yapmazsanız size de yazıklar olsun.

    uyanın ahali, ya seve seve kabul ederler isteklerimizi ya da bedel öderler. saldırın...

    saldırın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın