• 17980
    bir noktaya değinicem. bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama cok ciddi iq eksiği olan takım. takimda orantisiz bir enerji var. mesela ndiaye. adam cok garip deparlar atiyor inanilmaz hizli hucuma kalkiyor. ama goturdugu top hicbir tehlike olmadan geri geliyor. belhanda da benzer sekilde. akliyla degil bedeniyle oynuyor topu. hucuma ciktigimizda fegouli disinda kafasi basan topcumuz yok. hele ki bir latovlevici faciasi var ki izlerken utandim...

    takimda en azindan 1 tane cok kosmasa da olur topcusu lazim. kafasi basan, atagi tek topla bitirecek, tek pasla kilidi acacak adam yok. gumbur gumbur ataga cikiyoruz ama rakibin ayaklari yere basarsa hic kolay acamiyoruz kilidi. cunku hamlelerimiz cok tahmin edilebilir. halbuki bize yumurtadan tavsan cikartacak bir adam lazim. hani sneijder demiyorum ama onun gibi biri lazim. belhanda 8 degil 2 milyonluk bir adam cunku.

    bu demek degil sampiyon olamayiz. muhtemelen bu yili sampiyon olarak tamamlariz ama bu zeka sorununu asmadikca avrupada pek tehlikeli olamayiz. oz elestirim budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın