• 300
    9 yıldır şöyle bir olay var. galatasaray sadece üç sezonda ligin ilk yarısında olan fenerbahçe derbilerini kendi sahasında oynadı ve üçünde de şampiyon oldu. 6 sezonda da ligin ilk yarısındaki derbiyi kadıköyde oynadı ve hiç birinde şampiyon olamadı.galatasaray futbol takımı ligdeki ilk ciddi maçına ligin maalesef 9. haftasında bir fenerbahçe maçıyla çıkacak. rakibinden avantajları: seyirci, fenando muslera ve moral. bana göre rakipten başka bir artısı olmadığı gibi başka konularda eksisi bulunuyor. iddaa diyor ki: galatasaray yener 1.70, galatasaray yenemez* 1.62. yani galatasaray %48 yener, %52 yenemez diyor. hemde her şey toz pembe iken. ben de öyle düşünüyorum. fenerbahçe'nin kadrosu hiç fena değil, fakat henüz takım olamadılar. inşallah da olamazlar. ben bu maçı iki maça benzetiyorum.

    ilki: 25 ekim 2009 fenerbahçe galatasaray maçı yine başımızda bir yabancı antrenör, üst üste galibiyetlerle sezona fırtına gibi girmiştik. gomis gibi üst düzey bir oyuncumuz keita kırmızı kart gördü ve sonuç maalesef hüsran. sonra da toparlanamadık. aykut kocaman sportif direktör.

    ikincisi: 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı baştan aşağı değişen bir kadro. lige şimdiki kadar olmazsa da fena başlamamıştık. ve üst düzey bir galibiyet. aykut kocaman teknik direktör.

    peki bu maçtaki galatasaray hangisi ?

    yoksa bok gibi geçen ve berabere biten 24 ekim 2010 fenerbahçe galatasaray maçı mı? aykut kocaman yine teknik direktör.
App Store'dan indirin Google Play'den alın