• 66
    (bkz: oradaydım)

    yeni açık üstte seyretmiştim bu maçı. önümde ateş bile yakmışlardı. maçın çok öncesinde daha takımlar ısınmaya bile çıkmamışken ultraslan'a bağlı tribüncülerden elinize ne geçerse atın dediklerini bizzat duymuşumdur. olayların planlandığı çok belliydi. ben de o zamanki nokia 6630 telefonumla tost makinası seviyesinde onlarca video çekmiştim.

    maçın fener maçı olması falan bahanedir. oradaki büyük tepki başkan özhan canaydın'a karşıydı. görevi boyunca sayısız rezalet yaşadığımız tarihimizin en başarısız başkanlarından birine karşı olan bir tepkiydi. ne yalan söyleyeyim ben de 2-0 olunca eric gerets'e sağlam sövmüştüm. çünkü her ne kadar bizi ilk sezonunda şampiyon yapmış olsa da fenere karşı iki senede sadece 1 maç kazanabilmişti ve o da elendiğimiz türkiye kupası maçıydı.

    ancak taraftar olarak başarıya ulaştığımızı düşünüyorum. ertesi sezon kalli göreve geldi ve özhan canaydın başkanlığı o sezonun mart ayında bıraktı.

    dediğim gibi maçın fener maçı olması, fenerin şampiyon olarak gelmesi ve alkışlama olayı vs. tamamen hikayedir.

    galatasaray taraftarının 2002'den o zamana kadar olan içinde biriken tepkisinin dışa vurumudur. sırf liseli olması sebebiyle 6 sene başkanlık yaptı canaydın, dikkat ederseniz adnan polat 3 senede koltuktan indirildi başarısız olduğu için. sonrasını zaten biliyorsunuz aysal vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın