• 17968
    2 yıl aradan sonra tekrar derbilerde ezilmeyecek kadrodur. bunu futbol olarak değil, psikolojik anlamda söylüyorum. hakan balta, semih, ahmet, selçuk, bruma, tolga, carole, eren, linnes gibi isimlerle derbide rakibini sindirmen imkansız. şu heriflerden kaç tanesi sahada olay çıkınca gidip ''n'oluyor lan'' der, kaç tanesi bileğine basılsa sesini çıkarır?

    melo, ujfa, riera, drogba, elmander, sneijder gibi isimlerden kadronda olması lazım ki rakibine göz dağı ver. bu isimlerin bulunduğu kadrolar zaten 2011-2015 arasında derbilerde canavar gibiydi işte.

    ancak bu sene işler değişti. artık takımda maicon, serdar, ndiaye, fernando, belhanda, feghouli gibi isimler var. muslera gibi bir isim var. bunların yanında gerginlikte 'sevimli canavardan', gerçek bir canavara dönüşeceğini düşündüğüm gomis var. yine poker face takılan ama geri adım atmayacak mariano var. derbilerde kolay kolay sinmez bu kadro. bileğe de basar, dirsek de atar, olaya da gider, hakemi de bastırır. bu adamların arkasına da 52 bin taraftarı koyunca her şey olabilir. dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu sezon oynadığımız maçlarda biri ters bir hareket yapınca ndiaye'nin olay yerine bir koşması var ki allah korusun.

    5.günün şafağında gelen rohirrim gibi bir performans bekliyorum ben. o sahnenin gifini bulamadım ama bu da olur: https://thumbs.gfycat.com/...-size_restricted.gif
App Store'dan indirin Google Play'den alın