resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13466
    fatih terim için tarih ikinci kez tekerrür ediyor. hatırlarsanız 2010 dünya kupasına katılamayışımız sonrası istifa etmediği halde, tff istifası kabul edilmiştir diye açıklama yapmış, o da mecbur bırakmak zorunda kalmıştı. daha sonra ise, 1 yıl dinlenmeye çekilmiş o sırada fas gibi takımlardan teklif aldığına dair haberler çıkmıştı medyada.

    o zaman hem galatasaray'ın hem de fatih terim'in yenilenmeye ve dirilmeye ihtiyacı vardı ve iki tarafta araya yıldırım demirören girene kadar bu amacına ulaştı. sonra yaşananlar malum. (basın toplantısında kader ortağı ile galatasaray üzerinden dalga geçerek gülüşmeler, ahımız var hocam, prim mevzuları, arda turan ve arkadaşları, sözleşmesinin sızdırılması, kavga olayı, en son da en ağır şekilde itibarsızlaştırılması.)

    şuan da aynı şekilde sırasıyla iran, yeni malatyaspor ve trabzonspor'un teklif yaptığı konuşuluyor. yani yenilenmeye ve dirilmeye yine çok ihtiyacı var bu konuda çok hırslı olduğuna eminim ama bu sefer galatasaray'ın kendisine ihtiyacı yok.

    avrupa'dan hiç mi teklif gelmiyor anlamıyorum kendisine, özellikle de samsunspor'u küme düşürmesine rağmen lazio'ya gidebilen bir vladimir petkovic örneği varken.

    yani hocam italya'da seviliyorsun, fiorentina çağırıyor, seni onurlandırıyor hiç mi takım bulamıyorsun? bir şekilde tekrar yeni bir meydan okuma bulman gerekiyor. ve bunun için en doğru adres italya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın