resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13457
    ruyamda gordum bugun. cok iclendim :(

    --- alıntı ---

    ben ve kiz arkadasim bir dugunde denk gelmisiz fatih terim ve esine. pek mutlular, dayanamayip onundeki sandalyeye oturuyorum hocam nasilsin diyorum, konusuyoruz normal bir sekilde.

    sonra ben "keyfin nasil hocam" diye boyle biraz dertlerin var biliyorum tarzi bir soru soruyorum, "iyiyim" diyerek adimla falan hitap ediyor bana gulerek, hafif imali.

    sonra kiz arkadasim arda'nin oynadigi oyundan sikayet edecek gibi oluyor (ne alakaysa) terim yok yok yok diyerek kafa salliyor, ben de bu arada hemen araya girip, "pek futbolla ilgis iyoktur, muhtemelen tek bildigi konu o oldugu icin onu sordu hocam" diyor gecistiriyorum.

    sorna galatasaray'i soruyorum, "ne diyosun hocam" diyorum, "takim da pek bi iyi gidiyor". burada ciddilesiyor fatih terim.

    "ben cok mutluyum yahu, boyle ayaga pas, birlik beraberlik, kaliteli topcular. insanin aralarina girip oynayasi golden sonra sevinesi geliyor inan ki" diyor boyle ciddi ciddi el kol kullana kullana.

    ben de "hocam valla sezon basinda icten ice seni istiyordum ama suan hersey pek yolunda. keyfimiz cok iyi diyorum" "hakikatten de oyle, hep birlikte 'sampiyonluk sarkisi' soyleyecegiz diyor, hafiften melodiyle mirildanarak.

    "kulubun her zora girdiginde sana muhtac kalmasi biraz sorundu hocam, bunu atlatabilmissek cok iyi olacak" diyorum.
    "yani tabi bole bir sey olabilir mi? koskoca galatasaray bir kisinin eline kalir mi? unutma bak, bireyler her zaman ikinci hatta ucuncu planda olmalidir" diyor, bu esnada pek ciddi ve sinirli fatih terim. yani ona muhtac olunmasi durumundan rahatsiz gibi konustu.

    en son masadan tokalasip kalkarken "akli basinda tum taraftarlar gercegi biliyor hocam, yerli cetesine verdiginiz savasi daha kaybetmediniz" diyorum, "siz ki 60 yasinda * bile butun hirsiyla futbola odakli adamsiniz, 32 yasinda kafada futbolu bitiren adamlara verecek bir cevabiniz elbet olur" diyorum.

    tokalasip uzaklasiyorum.

    --- alıntı ---

    neyi netkisinde kaldiysam artik, enteresan ve duygu olarak cok cok cok yuklu bir ruyaydi. hani adami alip sirtlayasim omuzlayasim, sarilip aglayasim vardi ruyamda. uyanir uyanmaz da o duygu halen ustumdeydi, bogazim dugumlenmisti uyandigimda.

    kendisi ile ilgili gunluk hayattaki duygu durumum cok karisikti, cok kizginim kendisine bizi sattigi icin, bunu da her yerde diel getiriyorum. ilk ayrildigi hafta kendime gelemedim, aptal gibiydim oyle ifade edeyim yasadigim soku. sonra tupcuyle falan.. cok kizgindim ve affetmeyecegim diyordum ancak goruyorum ki bunyem bu duruma isyan edip "seviyorsun lan iste it oglu it kimi kandiriyorsun" seklinde bir ders verdi bana.

    galiba kizsam da seviyorum hocam :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın