• 17893
    süper lig 2017-2018 sezonu,nda basarili olmak icin 2017 ekim'indeki milli takim arasi sonrasi cok iyi hazirlanmis ve konsantre olmasi gereken futbol takimi.

    galatasaray'in soz konusu sezonundaki ilk 7 haftalik performansina yonelik en cok "su ana kadar hep kolay takimlarla oynadi" argumani sunuluyor.
    bu arguman, anlik siralamaya bakildiginda nispeten dogru.

    18 takimli tablounun 7. hafta itibariyle ustteki 9 ve alttaki 9 takimina bakarsak, galatasaray su ana kadar ustteki takimlardan yalnizca biriyle mac yapmis (kayserispor).
    kalan 6 macini ise ligin son 9'unda yer alan takimlarla yapmis (bursaspor, sivasspor, kasimpasa, antalyaspor, karabukspor, osmanlispor). enteresandir, 8. hafta macini da ligin son 9'u icerisinde bulunan konyaspor ile yapacak.
    tabi bu bakis acisi tam olgunlasmis bir ligi goz onunde barindirmiyor. daha ziyade ilk 7 haftada olusan ufak puan farklarindan yola cikiyor.

    dolayisiyla takimin ligin ilk ceyreginde bir fikstur avantaji varmis gibi gorunuyor. ama bence bu 7 maclik surecten iyi cikti, alinabilecek 21 puanin 19'unu almak iyi bir is.
    taraftar'in bundan sonraki 7 mactan da 19 puan ile cikmanin biraz zor oldugunu bilmesi lazim.
    cikarsa cok buyuk is olur ya da oyle diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın