• 17870
    bu ligin bug'ı olan takım.

    kaybettiği topları 20 saniye içerisinde geri kazanmak gibi bir özelliği olan takımdır aynı zamanda. ndiaye, belhanda, tolga üçlüsünden oluşan bir orta sahanın da mükemmel alan kapatamasıyla gerçekleşiyor bu. bildiğiniz gibi nagelsmann sahayı minimum 16 parçaya bölerek yerleştiriyor oyuncularını, tudor antrenmanlarda nasıl bir dizilim çalıştırdı bilmiyorum ama 6 orta sahalı düzenimizde alan parselleme işini öyle doğru yapan oyuncularımız var ki, şok presle top kazanmak işten bile olmuyor.

    tudor gerçekten akıllı bir adam. oturmuş düşünmüş, demiş ki : '' ulan ben ne yapsam da bu ligde anti taktiği bulunmasın '' diye. sonra da böyle bir taktikle çıkmış ortaya. aynıobradovicgibi. adam euroleague'in bug'ı. obradovic'i alıyorsun, final four'a kalıyorsun. sistem çaresiz. fernando, mariano, belhanda gibi 110+ iq adamların yanına ndiaye, tolga, rodrigues gibi işçi arı'ları yerleştirebiliyorsan, türkiye süper ligindeki 17 takım da çaresiz kalıyor işte.

    bu çaresizliğin en büyük sebebi ise hala ne ile karşı karşıya olduklarını bilmemeleri. paçalarından ortadoğu kültürü akan anadolu kulübü teknik direktörleri ne anlar gegenpressing'den ? veya bunun anti tezlerinden ? abdullah avcı, şenol güneş, mustafa reşit akçay gibileri bir yana bırakarak söylüyorum.

    yanlışı doğrusu bir kenara itilirse; 9. cumhurbaşkanı süleyman demirel’in eşi nazmiye hanım alzheimer hastasıydı. uzun süre hastanede yattı. süleyman bey de sık sık ziyaret ediyordu. doktorlar süleyman bey’e “efendim sizi tanımıyor, gelmenize gerek yok” demişler. demirel “olsun ben onu tanıyorum” demiş. bunu anlatıyorum çünkü biz ne oynadığımızı biliyoruz. çare bulamayınca terim'in oyununa kaos futbolu itibarlasızlaştırması yapıldı yıllarca. o zaman da belliydi ne oynadığımız, şimdi de belli. bu takımın asıl düşmanları, galatasaray'ı rakip sahada harala gürele saldırıyor gibi göstermeye çalışanlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın