• 16
    oldu olacak bazi andavallar daha cok para kazansin diye kuzey kore'ye donelim. cidden en azindan yabanci mabanciya gerek kalmaz. 3 kurusluk ingilizcesiyle ben ingilişçe biliyeaam ya diyen cahillerden de kurtuluruz. yabanci dile de gerek yok. cidden yabanci sermaye de defolsun gitsin o zaman. hadi bakalim hodri meydan. yabancilarla yaptiginiz butun anlasmalari da yirtin diyelim. hatta devleti yonetenler de yerli mali olsun, kafatasini olcelim. futbolcu falan neymis canim. hadi bakalim gorelim. kapali ekonomiye donelim. dolar euro bilmem ne de dolasimdan kalksin. 40 yilda bir adam gibi lig izliyoruz, nasriler, eto'olar, valbuenalar, quaresmalar, negredolar, gomis'i, belhanda'sı, feghouli'si gelmis adam gibi futbol izliyoruz. mesela gomis, nasil tek santrafor oynanir dersi veriyor, gozlerimizin pasi siliniyor.

    benim kanima dokunuyor arkadas, bu ulkede demokrasi yok. 1 kisi, sadece 1 kisinin agzindan cikan lafla tum turkiye dizayn ediliyor. cehape zihniyeti tek adam rejimi geliyor dediydi de, aman da bunlar fetöyle kolkola, sarmas dolas dediler de susturmaya kalktilar. referandumda evet veren elleri kirilasicalar, dusunemedi demek ki. zaten her sey dandik, ev sahibim bile, devlet size 3 kurusluk zam yapti, birbirimizi uzmeyelim sirf arttirmis olmak icin artiriyorum, 50 lira zam yapalim mi diye sordu. ki yasal sinir da 120 lira normalde. herkes her seyin farkinda da, biz dogrulari konusunca terorist oluyoruz anasini satayim.

    cidden kanima dokunuyor, tek adam rejimi degilmis. hadi oradan. anayasada cumhuriyetmis. hadi lan! uygulama sifir. bir savci bu durumu gormesine ragmen hala dava acmiyorsa helal sut emmemis demektir. hic laga luga yapmasinlar. gecen aradilar, digiturkplay aboneligi icin, yenileyelim dediler. hatta gelecek sezonki ilk 5 haftayi da hediye edecegiz dediler, yok ben su duzenlemeyi bekliyorum, ona gore pozisyon alacagim,sinir falan azalirsa yenilemeyecegim, not dusun ona gore aramazsiniz dedim. kapattim.

    ulke tetikci, yalaka dolmus, olmusuz aglayanimiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın