• 1297
    ''bunu tabii aslında kulüplerimizle konuşarak bir yere vardırmamız lazım. özellikle futbolda yabancı oyuncu sayısının aşırı oluşu bize bazı dezavantajlar getiriyor. en önemli dezavantajı milli takım'a yansıması. milli takım'a yansımada oyun noktasındaki performansı az olduğu için yerli futbolcularımızın milli takım'a gidişte de bir defa o sayıyı, gücü yakalayamıyoruz. şu anda kulüplerimiz hiç mi yabancı oynatmasın? hayır, oynatsın ama bu kadar fazla değil. sayı 6'ya, 7'ye çıktığı zaman bu durumda hakikaten neredeyse sahada
    yerli futbolcu yok. bunu doğru bulmuyorum. belli bir sayıda tutulabilir, o da hem tribünlere farklı bir heyecan getirebilir hem de yerli futbolcularımız arasında rekabete vesile olabilir ama işi bitmiş futbolcuları almanın da doğru olduğuna inanmıyorum.''
    kokuşmuş, çürümüş yeni türkiye'nin yeni bir yasaklamasına daha konu olacak mevzu. gerçi tek derdimiz futboldaki yabancı sınırı olsa.
    eğitim ve sağlıktaki muhteşem dönüşüm, günlük değişen ve kavgalara dönüşen dış politikamız çok daha önemli.
    öyle bir gerileme yaşıyoruz ki izlerini silmemiz için 50 yıldan fazla süreye ihtiyacımız olacak gibi.
    yabancı sınırı ile tarık çamdal daha iyi performans verecek, tribünlere farklı bir heyecan gelecek, milli takım mafyası devam edip primleri yine aynı grup almaya devam edecek, pek tabi ki batı bizi kıskanmaya devam edecek.
    yalnız bu iş sadece futbolda olacak, basketbolda yabancı sınırlamasının olmaması sayesinde türkiye'de oynanan eurobasket 2017de yarın finale çıkıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın