• 1291
    şampiyon olduğumuz 2007-2008 sezonunda o dönem ilk on birde 6 yabancı oynatılabiliyor iken ligdeki maçların önemli bir bölümüne aykut (orkun), sabri-servet-emre güngör-balta, barış özbek-topal-ayhan-arda, ümit karan-hakan şükür ilk on biri ile çıkan galatasaray'ımızı belli ki hiç irdelememiş bazı futbol cahili makam sahiplerinin gündem değişsin diye ele aldıkları konu.

    biz salaktık çünkü, hatta fakirdik de ondan zorla 11 yerli oynattık. kardeşim bu konu bu kadar basit, iyi olan formayı kapar. zaten o kadrodan euro 2008'e 6'sı banko ilk on bir toplam 8 oyuncu yolladığımızdan mütevellit bu alanda rekor da bizdeydi. 14 milyon da para harcamışız o sezon transferlere, diyorum ya kafa yokmuş resmen.

    o dönem fenerbahçemiz ise edu, lugano, (wederson), (aurelio), maldonado, alex, deivid, (kazım-kazım) ve kezman gibi ilginç bir kadroyla maçlara çıkıyordu.

    o zaman soruyorum;

    6 yabancı hakkının hiçbirini kullanmayan galatasaray'ın "bizim milli takıma oyuncu yetiştirmek gibi bir misyonumuz var :(" gibi bir argümanı mı söz konusuydu ki?

    ya da 6 yabancı hakkını sömürüp üzerine 2-3 tane de devşirme katan fenerbahçe bunu türk futbolu ve milli takım düşmanı olduğu için mi yapıyordu?

    ya cidden bazı insanlar ne kadar kalın kafalılar ya... futbol abicim bu futbol!
App Store'dan indirin Google Play'den alın