• 1279
    renktaşlar, vaziyet öyle gösteriyor ki bu sene sonu yabancı sınırlamasını net olarak ilan edecekler. bırakınız asamoah gibi kaliteli yeni futbolcu transferlerini, şu an ki mevcut kadromuzu 1-2 sene içinde dağıtmak ve gönderdiklerimizin yerine tarık çamdal, emre güral, ozan tufan gibi yerli diye tabir edilen adamları ikame etmek zorunda kalacağız.

    yazıklar olsun başka bir yorumda bulunasım gelmiyor. yerli futbolcu forma garantisi ve astronomik maaş garantisiyle oynayarak gelişecek ha öyle mi?

    bakınız dostlar, bu durum muhakeme ile akılcı yorumlama ile tartışılacak seviyeyi darmadağın etti. yani insan sadece donuyor.

    brezilya milli takımının kaç oyuncusu yerel ligde oynuyor diye sormak, mantıklı örneklerle öne sürdükleri bahanelerin mantıksızlığını izah etmeye kalkmak felan nafile çaba.

    bu sene umutla, severek takip ettiğimiz takımımızı dağıtmak zorunda kalacağız, bunun olacağı bu gece dillendirildi yapılan açıklamalar ile.

    bu psikolojide insanın ligi takip edesi kalmıyor.

    memleketin her derdi bitti de yerli futbolcuların 7-8 milyon eurolardan 1-2 milyon eurolara düşen senelik kazançları meselesi oldu siyasetin.

    basketbolda fenerbahçe iyi ve basketbolda yabancı serbestisi olumlu imiş de futbolda fenerbahçe nal topluyor diye yabancı futbolcuların fazlalığı can sıkıyormuş.

    galatasaray sevgimizden bir şey elbette eksilmez ama tam dehlizden kurtulmaya ramak kala her defasında paçamızdan çekilip dehlize itilmeye çalışılmaktan bıktık vesselam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın