• 68
    porto ilk yarıda oynaması gereken oyunu ikinci yarıda, ikinci yarıda oynaması gereken oyunu da ilk yarıda oynadı ve kaybetti.
    yedikleri gole kadar beşiktaş 3 pas yapamamıştı ve tehlikeli bölgede bir çok hata yapmıştı. o süre içerisinde "bunlar da bir şey yok" diye düşünüp top yekün saldırırken telles'in uyumasıyla querasma çok güzel kesti ve gol oldu. tosiç kendi kalesine atmasa porto yine gol atamazdı. maç yine 2-1'e çok sürpriz bir golle geldi. cenk 10 kere dense biri girerdi. harika bir goldü. cenk zaten bu klas gol hakkını avrupa'da kullanıyor.* yine 2. gole kadar tehlikeli bir atak yoktu.

    ikinci yarı ise beşiktaş iyi kapandı. şenol hoca yine uyudu. porto azıcık becerikli olsa bugün yine gülüyor olacaktık ama takım buna izin vermedi. kontrayı hep denediler. pepe gibi bir adam olmasa daha farklı şeyler konuşur olurduk. porto 80'e kadar golü bulamayınca beşiktaş 3. kez geldi o da gol oldu.

    kısacası maç porto'nun beceriksizliği, pepe'nin direnişi ve bjk forvetlerinin gününde olması sayesinde bjk lehine bitti. şenol hoca'nın geçen yıldan farklı olarak yaptığı bir hamle göremedim. adam 3. gole sevinirken yanında necip vardı. yani maç 3-1'e gelmese tamamen kapanıp kaderini bekleyen bir takım olacaktı sahada. aynı lyon maçlarında olduğu gibi. son 10 dakika doldur boşalt stresini yaşayacaktı bjk. belki gol olurdu belki olmazdı bilemeyiz.

    hayal kırıklığı olarak oğuzhan, adriano beşiktaş tarafına yazılır. porto da ise telles ilk sırada olmak üzere brahimi ve marega hariç tüm takım porto tarafına yazılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın