• 5691
    belli kesiminde bir zeka geriliği hakim. ciddi manada hem de. hani bir gruba tinerci falan diyoruz ya ; onlar en azından tiner çekip bu kafaya geliyorlar. bizim taraftar grubumuzun belli kesimi ayık haldeyken bu kafayı yaşıyor.

    instagramda bir galatasaray sayfasında selçuk inan gitmeli mi diye anket tarzı bir foto paylaşıldı. bizim galatasaray taraftarı da foto altı yorumlarda görüşlerini yazmış.

    yorumlara bir göz atayım demem ile kanım dondu, ciğerim söküldü. taraftarın büyük çoğunluğu hayır gitmemeli, yerine koyacak adamımız mı var, alternatifi yok, selçuk'a yapılan bu eleştiriler hainliktir, o bizim canım kaptanımız , destek olmalıyız vs. tarzında saçmalayan yazılar yazmışlar. hayır bu nasıl bir kafadır, bizler aynı selçuk'u mu izliyoruz maçlarda. bunlar selçuk diye hangi oyuncuyu gözlemliyorlar maç anında?

    yani gördüğüm kadarıyla bizler bu sözlükte , twitter'da aklı selim taraftarlar olarak boşuna götümüzü yırtıyoruz. taraftarımızın belli bir kesimi açıkca söylüyorum net bir şekilde gerizekalı. aynı tür anketlerde arda turan gelmeli şeklinde de yazılar yazıldı bu taraftar tarafından.

    yönetimi değiştirirsin, takımın başındaki teknik direktörü yollarsın, futbolcu gönderip yerine daha iyisini alırsın ama bu taraftarı başımızdan siktiredemiyoruz. en az yönetim değişikliği, futbolcu değişimi kadar önemli bunu becerebilmek. ama zihniyet çomar zihniyeti olmasından dolayı galatasaray taraftarının belli kesiminde değişim zor gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın