• 5680
    maalesef içindeki tudor nefreti ya da haklı çıkayım kaygısı yüzünden ilk 3 hafta oynanan güzel futbolu, " öyle bi kadro kuruldu ki bu kadronun başında hoca olmasa da böyle oynardı " şeklinde yorumlayan, ama yine aynı kadro, aynı oyuncularla, kötü bir oyunla gelen ilk puan kaybında " tudor rezil hoca yaa verdi maçı " gibisinden yorumlar yapan bazı taraftarları(!) barındıran topluluk.

    e hani kadro çok iyiydi ondan kazanıyorduk ? antalya maçında niye iyi oynayamadı aynı kadro ? tudor oyuncuların yeteneklerini sıfırlamış heralde.

    valla maç sonrası sözlüğe bi bakayım dedim de yemin ediyorum tiksindim şu tarz yorumları okurken. iyi niyetle galatasaray'ın menfaatini düşünüp eleştiri yapanlara saygım sonsuz, ama bazı yazarlarda yukarda yazdığım gibi bir kafa yapısı hissettim, üstüne alınan alınsın.

    neyse sözün özü, şampiyonluk yolunda yakalanan sinerjiyi bok etmemek adına daha fazla yazmayacağım. sol frame'de sinerjiyi yeniden oluşturacak başlıklar açan yazarlara da teşekkür ederim, galatasaray sizlerle güzel.

    (bkz: 10 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın