• 1652
    27 kişilik bir kadrosu var. genel hatlarıyla değerlendirmek istedim.
    kalede onur trabzon için bence yeterli.
    savunmada pereira hubocan durica mas 4'lüsü pek de zayıf durmuyor açıkcası. fakat kart ve sakatlık durumunda stoperde sadece ugur demirok düzgün bir alternatif gibi duruyor. bu sezon trabzon'un bekleri oyuna gerçekten çok etki ediyor. ersun yanal stili diyebiliriz. stoperde uzun yıllar üst düzey milli maçlar oynamış iki slovak var. biraz ağır gibi dursalar da ben yeterli görüyorum açıkcası.
    6 numarada, onazi oynayabilecek mi bilmiyorum ki oynasa bile tam bir 6 numara değil. trabzon takımında bizim fernando gibi beşiktaş'ın atiba'sı gibi bir 6 numara yok. gerek var mı bu tartışılır ama 6 numaralar özellikle deplasmanlarda ve öne geçilen maçlarda çok işe yarayan oyuncular. burada trabzon'un bir eksiği söz konusu. ersun yanal takımlarının çok fazla gittili geldili oynadığını düşünürsek bu tarz bir oyuncu eksikliği skoru tutma konusunda trabzon'u zayıf gösteriyor. öne geçtikleri maçları rahat bitirmek konusunda sıkıntı yaşayabilirler.
    8 numara olarak okay ve kucka var, onazi de 8 oynayabilir. okay ve kucka benzer nitelikte oyuncular kucka transferi özellikle okay gibi genç bir oyuncu için önemli, pozisyon alma konusunda kucka'dan öğrenebileceği noktalar var. ikisi de oyunun iki yönünü oynayabilen yetenekli oyuncular fakat oyun kurucu özellikleri pek yok sosa bu yüzden transfer edilmiş olabilir. herkes gibi ben de sosa'nın 8 numarada kullanılmasını bekliyorum. fakat yarar sağlar mı emin değilim.
    10 numarada 3 tane yetenekli oyuncuları var. ilk olarak yusuf yazıcı şu an trabzon'un bence en iyi oyuncusu. talisca'nın daha akıllı versiyonu gibi. yeni transfer sosa ve gerçekten geleceği çok parlak bir slovak matus bero var. özellikle bero ve yusuf kıskanılmayacak oyuncular değil.
    kanatlarda olcay, bongonda, castillo, volkan şen göze çarpıyor.volkan, bongonda ve castillo ani patlama yapabilen enteresan yetenekleri olan oyuncular fakat takım oyunu yönünden eksikler. olcay zaten takımın banko oyuncusu, sürekli paslı futbolu onu trabzon'da hücumun odak merkezi yapmış durumda yürüyebildiği sürece oynayacağını düşünüyorum. geri kalan 3 oyuncu zaten benzer özelikler taşıyorlar volkan şen'i 11 için daha iddiali görüyorum. lig tecrübesi burada onu öne çıkarabilir.
    forvette burak, hugo ve n'doye var. burak lig ve trabzon için kesinlikle yeterli bir golcü. sakatlık sorunu yaşamadığı sürece gol krallığında iddialı olacaktır. n'doye'un niyetinden şüphe yok mücadelesini gösteriyor ama yeterli olamıyor. hugo daha çok kontratak golcüsü, sonradan oyuna girdiği maçlarda etkili olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın