• 1240
    mallar topluluğunun getirmeye çalıştığı ancak ve ancak bizim gibi üçüncü dünya ülkesi bir ülke zihniyetinden çıkabilecek fukara fikri. fukara beyin fukarası olduğu içindir.

    hiç bir futbol mantelitesi olayın artık pasaport olmadığını anlamıştır. sen alt yapını geliştirmezsen, sen ülke futbolunu bir kaç göt büyüten futbolcunun mezesi yaparsan olacağı bu. nediyecekti burak yılmaz böyle iyi mi diyecekti. ırkçı kafanın bir numaralı ürünüdür kendisi. nefret boyutum her geçen gün artmaktadır.

    sonra gelelim bizim topluma, iki ağız birliği, biraz milliyetçilik, bol ağlak surat hemen bizim toplumun bir kesmi de evet türkler oynamalı diyor. ulan hangi türk oynayacak. ülke de hakan çalhanoğlu var da ben mi görmüyorum, ülke de başka cengiz var da ben mi görüyorum ya da nuri? bırakın bu işleri. hepsi kendi götünü kurtarma peşinde olan bir kaç futbolcunun başını çektiği karaktersiz düşüncedir bu.

    ben trabzon başkanı olsam saniye de burak yılmaza veririm cezayı. hemen şu anda keserim bu laflarından dolayı. sen ne diye karışıyorsun diyerek. şimdi bu karaktersiz aynı takımda yabancılarla nasıl oynayacak. tüm yabancılar onu nasıl takım arkadaşı sayacak? böyle boktan bir durum işte.

    bizden destek veren her türk futbolcuya cezayı keserim şu dakika. konuşanı kadro dışı bırakırım türk olarak. gereksiz ve galatasarayı düşünmedi diyerek. defolsun başka takım bulsun karaktersiz futbolcuya yer yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın