• 1239
    katı yabancı sınırının gelmesi için uğraşan ekip belli. siyasi bir partinin propagandasına açıktan destek veren rıdvan tayfası ve adamcılık çetesi futbolcular bu ekibin bayrak taşıyanları. epey sağlam kulis yapıyorlar ve bu noktada amaçlarında ilerlemiş gibi duruyorlar. bundan sonrası uzunun iki dudağının arasında.

    türk futbolu mevcut yabancı kuralı ile net bir şekilde ileriye gitmeyecek. bu ülkenin daha kronik problemleri var, eyvallah. ama eski kurala göre de daha az istismara uğrayacak. tarık çamdal, ozan tufan, şener özbayraklı, alper potuk, veysel sarı gibi vakıalar artık daha az yaşanıyor. cengiz ünder, emre çolak, çağlar söyüncü, enes ünal gibiler ise başka türk takımlarının kıskacına takılmadan avrupa'ya gidiyorlar ve kendilerini geliştiriyorlar. aptal, cahil veya artniyetli değilseniz hangi durumun türk futboluna, türk futbolcusuna ve türk kulüplerine daha iyi geldiği ortada.

    ha ille de yerli mi diyorsunuz. o zaman başka bir kural getirin. mesela ilk 11'de herkes 5 altyapıdan çıkardığı futbolcuyu oynatacak. bundan sonra herkes ektiğini biçecek. hadi bakalım, hodri meydan! yaparlar mı böyle bir şey? yemez tabi. dertleri başka bunların. türk futbolu inanın umurlarında değil. asıl mesele komisyon. mesele bizim adamımız ekmek yesin de biz de nasiplenelim meselesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın