2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu Maçı
21:45 Yeni Eskişehir Stadyumu
1 - 0
  • 23
    ilk xi
    ------------ volkan --------------
    kaan -- topal --- çağlar -- caner
    arda -- oğuzhan -- nuri -- hakan
    ----- burak -------- cenk -----

    http://gss.gs/aB8

    böyle bir diziliş, böyle bir ilk onbir olmaz.
    iki tane pas oyunundan bihaber net santraforun arkasına defans yapmayı bilmeyen dört tane oyun kurucu. arkalarında da kanattan bozma, hücumcu bir sol bek, orta sahadan evrilme bir sağ bek, pozisyon almayı bilmeyen orta sahadan evirme bir stoper. onların arkasında da overrated kere overrated pembe kazaklı volkan. vallahi çağlar'a yazık.

    luce bey resmen kaybetmeye çıkmış olur bu onbir ile. böyle hücumcu bir kadro yok. böyle bir kadro sadece sezon başı kampında çeşitli hücum varyasyonlarını denemek için almanya 8. liginden bir takımla oynayacağınız ve 17-0 falan kazanacağınız bir maçta oynayabilir. top bizde olursa hücumda gol bulur bu diziliş. ama attığından fazlasını yer. skor tahminim 1-4 hırvatistan galibiyeti. önce kaybet sonra da yabancı sınırı, istiklal marşı, türk ebe bik bik. hay ebenizi...

    cidden aklım almıyor yahu. orta sahada nuri var. nuri dediğiniz adamın dortmund'ta oynayıp da milli takımda oynayamama sebebi yıllardır partnersiz kalışı. bu adam ya iki tane çift yönlü orta sahanın arkasında registe olarak, pirlo tarzı oynar yada yanında sven bender gibi bir adamla oynar. yanında kim var? oğuzhan. defansif olarak sıfır bir orta saha. o da aynı nuri gibi yanında atiba varken sadece ligde orta ve alt sıra takımlarına karşı parlayabilen bir adam. bu ikisi yan yana. bir tarafta ağır ağır hareket etmekten ölecek istikrarsız oyun kurucu bir arda turan ve diğer tarafta daha çok forveti ikilemeye yarayan yarım oyun kurucu bir hakan çalhanoğlu. vallahi bravo.

    bakın günümüz 4-4-2'sinde forvetlerin pas oyununa katılması elzem. bu yüzden fransa orta sahada dinamik pogba - kante ikilisini kullanırken forvet hattında kanattan bozma mbappe - griezmann ikilisini kullanıyor. böylelikle orta sahada az adamla kalmıyor hiçbir zaman. 4-6-0 ile 4-42 arası bir oyun oynuyor. bu akşamki diziliş ve kadroyla orta sahada eksik bile kalmayız. çünkü eksik kalabilmek için önce var olmak gerekiyor.

    edit: vay anasını satayım. şu dizilişle kadroyla hırvatistan'a karşı enteresan işler oluyor. helal olsun ne diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın