• 17718
    şu an için küçük problemleri olan takım. gerçekten rotasyonumuz biraz sıkıntılı ama tek kulvarda yarışacak olmamız bu sorunu bir nebze olsun dindiriyor. tespit ettiğim bir sorunu da oyunda kapalı takımlara karşı kilidi açmakta biraz zorlanıyor. tabi ki oyuncular uzun süre birbirleriyle antrenman yaptıkça bu sorun çözülür diye bekliyorum.

    defans hattında serdar aziz zayıf halkaydı yerine antalya maçıyla beraber denayer geçecek görünen. umarım denayer maicon ile uyum sağlayıp savunma hatalarımızı minimuma indirir. rakip taraftarların sıkça dile getirdiği "ama siz güçsüz takımlarla oynadınız" argümanının haklılık payı var. ilk üç maçta defansta yaptığımız hataları beşiktaş, başakşehir gibi takımlara karşı vermiş olsaydık gol yiyebilirdik. şampiyonluğa oynuyoruz ve her maç cenk ergün'ün dediği gibi final olmasa da çok önemli. ama yukarıda bahsettiğim argümandaki gibi ilk üç hafta oynadığımız takımların çok da kötü olduğunu düşünmüyorum. sivasspor diğer iki rakibe nazaran* daha diri göründü ve yaklaşık 40 dakika zorladı bizi. ancak köşe vuruşuyla gelen gol galatasaray'ın ilk iki hafta oynadığı futbola benzer futbolu tekrar ortaya koymasını sağladı.

    neyse kısacası bu takım daha çok kazancak, illa ki kaybedecek veya berabere kalaccak. bizlere bu arzulu, iştahlı futbolu her daim seyrettirirlerse bizler desteğimizi bir an esirgemeyiz. galatasaray'ın futbolcusu isteyecek ve terinin son damlasına kadar savaşacak gibi taraftar ona kucağını açsın. kimse galatasaray'dan, galatasaray taraftarından büyük değildir. bakın selçuk onca emek verdi ancak son senelerdeki görüntüsü yukarıdaki yazdığım tafatarımızın isteklerinden çok uzak olunca taraftarın ona karşı sevgisi ve saygısı azaldı. ancak geleli neredyse iki ay olan gomis'in, badou'nun aidiyetini, çabasını gören taraftar hemen bu oyuncuları kucakladı, kalbine koydu.

    umarım sezon sonu şampiyon olur da bizleri sevinçten ağlatır bu takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın