• 17699
    32 yıllık taraftarım bugüne kadar böyle planlı transferlerin yapıldığına şahit olmadı. tudor'un oyun planına tamamen uygun futbolcular transfer ediliyor. geçmişte sırf başkan ya da menajerlerin dayatması olarak bir iki futbolcu transfer edilirdi. şimdi başkan hiç karışmıyor ve menajerler illa bu futbolcuyu al demiyor.

    tudor prese dayalı, hızlı ve mücadeleci bir takım oluşturmak istiyorum dedi ve alınan futbolcular bu mantaliteye sahipler. ilk 3 maçta bunu gördük. denayer ve alındı denilen asamoah da bu mantaliteye sahip futbolcular. üstelik alınan her oyuncu birbirinden farklı olduğu gibi birbirlerinin yerlerinde de oynayabilecek çok yönlü futbolcular.

    belhanda, ndiaye, asamoah, tolga, rodrigues, linnes, feghouli ve denayer çok yönlü çok mevkili oyuncular.

    benim sıkıldığım tek nokta sinan gümüş'ün bu kadar bencil ve egolu olması. çalışkan olsa ve takıma ayak uydurabilse bu kadro içinde parlardı ve çok iş yapardı. takımda onun tarzında oyuncu yok. hem forvet hem kanat tipinde oyuncumuz yok. gerektiğinde gomis ile yanyana oynayabilirdi. üstelik önünde, arkasında ve yanında kaliteli futbolcular olacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın