resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13244
    içimden bir his bu transferin olacağını söylüyor. kulübünde istenmeyen adam ilan edilmiş yüksek maaşlı bir arda turan var. hangi arda turan? oğuzhan özyakup çağırılmazsa milli takıma dönerim diyen bir arda turan. ne ilginçtir ki galatasaray'da forma bulamamasına, kısa süre oynadığında ise rezalet performan göstermesine rağmen milli takıma davet edilen bir selçuk inan var. hangi selçuk inan? daha geçenlerde arda turan tarafından bozuk bir türkçeyle sosyal medya üzerinden savunulmaya çalışılan bir selçuk inan.

    işte bu arda malesef önümüzdeki 7-8 günlük periyotda galatasaray'a transfer olacak. çünkü çıkmaz sokakta. ve çıkmaz sokağın dip noktası galatasaray. barcelona pabucuna 40 milyon eu saydı. fakat bu gün o parayı etmesi mümkün değil. zaten yüksek maaşı, kiloları ve problemli yapısı sebebiyle ilgi gösteren kulüp de yok. barcelona taraftarı arda'ya bizdeki yüksek maaşlı çöplere çektiğimiz muameleyi çekiyor. iteleyelim kafasındalar. üzerine bir miktar para vermeye bile razılar.

    bir diğer sebep de arda'nın siyasi kimliği. sanıyorum uzun da galatasaray'da oynamasını istiyor ki transferi akabinde türk hava yolları barcelona'ya ek bir sponsorluk geliri sağlayabilir.

    üzülerek söylüyorum ki herkes pusuda. arda reisinin isteği doğrultusunda kariyerinin sonlarında, gelecekte daha büyük kapıları kendisine kapamamak üzere pusuda. muhtemelen diğer tekliflere de kapalı. galatasaray pusuda. sebepleri benzer. barcelona pusuda. iteleyecek yer kolluyor. 3'lünün yolları 1'inden sonra 8'ine kadar bir yerlerde kesişecek gibi görünüyor. aksi büyük süpriz olur malesef.

    hangi arda? tekrar yazayım, milli takım, galatasaray, barcelona farketmez, gittiği her ortamda çürük et misali çevresindeki taze etleri de çürüten, 70 küsür yaşındaki bir adama saldırmaktan beis görmeyen sıfatı adam arda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın