• 406
    galatasaray futbol takımının 2017-2018 sezonunda şu ana kadar oyuna dikkat kesilmesi gereken ekiptir. bu oyun, inşallah daha da gelişerek devam ederse tam anlamıyla bizim karakterimizi yansıtıyor.

    bu oyuna uygun oyuncuları şimdiden takibe almalı orta ve uzun vadede gereken dönüşümlerini çok çabuk hayata geçirmeliyiz. mesela gomis'in ne oynadığı nasıl oynadığı belli. 2 sene bize yüksek verim verir diyelim. bu, gomis'in alternatifini bulmaları için en a 2 yılları var demektir. hemen bir veri tabanı oluşturulmalı bu profille ilgili. ayni şekilde fernando ve mariano için önlerinde yine en az 2-3 yılları var. n'diaye, belhanda ve feghouli için de yine 2-3 yılları var zira bu oyuncuları elden çıkarma ihtimalimiz daha doğrusu kar ederek satma ihtimalimiz gayet yüksek.

    far görmüş tavşan gibi kalmayalım biri eksildiğinde. alt yapıya da bu oyun anlayışı adapte edilmeli bununla beraber.

    2011-2012 sezonundaki mükemmel futbolumuzu geliştiremememizin en büyük nedeni uygulanan transfer politikası ve alttan o oyunu oynayacak oyuncu yetişmemesiydi. aynı hataya düşmemeli mevcut yapıyı sürekli hale getirmeliyiz. bu devamlılığı yakalamak için de hem öz kaynakları bu yöne sevk etmeli hem de izlenen oyuncu havuzumuzu yine bu kanala yönlendirmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın