resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3482
    hakkında söylenenleri ve konuşulanları düşündükçe kendisine epey haksızlık yapıldığını düşünüyorum. bu kadroyla kim oynatsa aynı şekilde olurdu tarzı hocanın önemini ve katkısını gözardı eden yorumlara asla katılmıyorum.

    futbolda teknik direktörün payı asla yadsınamaz. bana göre istediğin kadar iyi kadro kur, eğer onların başındaki kişi yetersiz ise o takımın başarılı olma şansı yoktur. örneğin: aziz yıldırım'ın milyonlarca euro harcayıp kurduğu kadroyu vitor parreira'ya teslim etmesi ve alınan sonuç. bu karar, bizler için hayırlı oldu orası ayrı tabi.

    ilk 2 hafta oynanan futbol ve en önemlisi ilerisi için takımın verdiği umut ışığında kesinlikle igor tudor'un önemli bir katkısının olduğunu düşünüyorum. kesinlikle hakkı verilmeli. ama "oynadığımız rakipler çok sert takımlar değildi, tudor'un notunu 2 maçla vermemek lazım, daha zorlu maçlarda takımın performansını görmeliyiz" gibi sözlere diyecek hiçbir lafım yok. bu kaygıları ben de paylaşıyorum. lakin üstümüzdeki ölü toprağından kurtulup, iyi bir hava yakaladığımız şu dönemde de kendisinin hakkı verilmeli.

    umuyorum ki takımın ve kendisinin performansı hep böyle gider. yok ya niye böyle gitsin, artarak devam eder inşallah ve tudor'un hayalindeki (aslında hepimizin hayalindeki) koşan, güçlü, rakibe nefes aldırmayan, üretken takımı sezon boyunca izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın