resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3481
    kendisine gerçekten çok teşekkür ettiğim teknik direktör. sayesinde sözlüğümüzün en azından bir kesiminin, ne kadar sığ futbol görüşü olan balık hafızalı kişilerden oluştuğunu ve sözlükteki seviyenin ne olduğunu gördük. bu anlamda ciddi bir teşekkürü bence hak ediyor.

    bunun dışında riekerink döneminde olduğu gibi yine çabuk gaza gelen bir kesim var. sezonu herkesten önce açmış olan bir takım söz konusu. üstelik harika hamle oyuncularıyla. bu oyuncuları kimin transfer ettiğini, arkasındaki futbol aklının kim olduğunu söylediğimizde, bir gurup fanboy deli gibi saldırmışlardı. çeşitli kaynaklarda da belirtildiği gibi, mevcut kadronun mimarı cenk ergün ve ahmet bulut ikilsidir dostlar. delirseniz de gerçek bu, saldırsanız da.

    8-9 hafta sonra tudor'un takıma kattıklarını çok daha iyi göreceğiz. inşallah biz yanılırız da siz haklı çıkarsınız. o zaman merak etmeyin özür dilemesini de biliriz ama osmanlıspor maçının ikinci yarısında bile adamın, şu kadroyla yaşadığı taktiksel tutukluğu görünce namümkün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın