• 17472
    genel olarak, eskisi gibi rakipler haldır haldır gelemeyecek gibi. gelseler de geride eskisine nazaran daha çabuk çoğalıyoruz, topu geri kazanma süremiz arttı. top rakipteyken zaman zaman çevresinde 4 oyuncuyla pas kanallarını kapattığımızı gördüm.

    amma velakin yan toplarda sıkıntımız hala devam ediyor. hücumda durgun olduğumuz veya günümüzde olmadığımız zamanlarda yan toplardan yiyeceğimiz bir gol bizi zor duruma sokar. bilhasda derbilerde canımız çok yanabilir, evet 11'imiz gayet güzel oldu ama rakiplerin de eli armut toplamıyor ve gerek fenerbahçe gerekse beşiktaş bizim yan top zaafımızı kullanacak adamlara sahip olduğundan bu konu üzerinde çalışmak lazım.

    her ne kadar hücuma eskisine nazaran çok daha hızlı çıksak da, set hücumunda organize olma işini biraz daha iyiye götürebilirsek daha da iyi olur.

    onun haricinde bu takıma daha feghouli gelecek, inşallah asamoah gelecek, belki bir sol açık ve/veya sol stoper alınacak. hatta yedek bir forvet ki tercihen kanatlarda da oynayabilen biri olursa, rotasyon açısından faydalı olabilir.

    (bkz: 14 ağustos 2017 galatasaray kayserispor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın