• 179
    eski açığa bir daha mecbur kalmadıkça gitmeme kararı aldığım maçtır. zorladılar resmen buna.
    oyuncular çağırılmadı, dedim herhalde karşı tarafta ısınıyorlar diyedir yoksa bu kadar abartmazlar.
    sonra maç başladı bir anda ''çökün çökün'' '' alkış yapın'' ''tezahürat yok'' gibi seslerden sonra herkes oturdu gerçekten kesintisiz alkışladılar baya uzun bir süre, yine anlam veremedim ''herhalde buda federasyona, hakemlere falandır'' dedim. sonra başlayan tezahüratı ben bucaspor için ''tepkimiz renklere, sizlere değil'' şeklinde söylendiğini sansam da ''tepkimiz sizlere, renklere değil'' şeklinde bizim futbolcularımıza söyleniyormuş. ona da neyse dedim susarlar birazdan. ama susmadılar çok uzun sürdü. ondan sonraki bütün tezahüratlar gibi. bir tezahürat 10-15 dk. dan az söylenmedi ve bir çok güzel tezahürat söylenmedi bile onun yerine başka takımlardan duyulan şeyler söylendi.

    dakika 17'yi gösterdiğinde kewell'ın güzel golünden sonra daddy cool yerine i will survive çaldı sevindik, coştuk derken, kewell diye bağırmayı beklerken yine susturmaya çalıştılar. anlayamadım amaçlarını, bu saçmalığın nedenlerini ama biz yinede bağırdık kewell sevgimizi.

    ve ondan sonra beni en çok üzen, kıran, tribüne küstüren şey oldu. arda gol attı ve yine susturmaya çalıştılar. bence o takımda kimse böyle bir tepkiyi haketmiyor fakat en çokta arda haketmiyor. takımına kaptan olduğu, 10 numara olduğu, büyük kaptan'ın yerine koyduğun, o sıfatı layık gördüğün günleri ne çabuk unuttun bir anda adını söylememeye söylettirmemeye başladın?

    tamam tepki gösteriyor olabilirsin ama ilk önce bu tepkiyi haketmeleri lazım, 2-3 maç kötü oynadı diye o maçlardan önce iyi oynarken sonuna kadar desteklediğin takımı bir anda yalan edemezsin. hadi tamam sana göre hakettiler tepkimi göstereceğim diyorsun, bununda yolu var, yordamı var. küfür ederek, adını söylemeyerek sadece kalp kırarsın, üzersin.

    (bkz: başarılar gelir geçer asaletin bize yeter)

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın