• 914
    işbu entry'in yazıldığı tarihte hala istifa etmemiş ve edecek gibi de gözükmeyen galatasaray spor klübü'nü yöneten grup, kemirgen, istilacı vs.
    kendileriyle ilgili birkaç düşüncemi ve kafama takılanları yazacağım;
    hafızamı zoruluyorum, yönetime geldiklerinden beri galatasaray spor klübünün tarihine, büyüklüğüne, itibarına yakışan bir yönetim sergilememekle birlikte aksine, galatasaray spor klübüne - bilerek yada bilmeyerek - zarar vermek için her fırsatı değerlendirmiştir. hatta bu konuda inanılmaz bir performans sergilemişlerdir. yaptıkları büyük hataları sıralayacak kadar sabrım yok, ama küçük hatalarıyla ilgili bir kaç örnek verebilirim. bunlar da galatasaray'a zarar vermek için nasıl her fırsatı değerlendirklerini anlamak için yardımcı olur.
    mesela sniejder'in gönderilmesi:
    tamam teknik direktörün onunla çalışmak istemeyebilir. gelecek sezonda onu takımda görmek istemeyebilir. neden galatasaray klübünün faydaları doğrultusunda göndermediniz? bu gün sneijder dediğimiz adamın avrupada 4-5 milyon euro asya ve ortadoğuda 7-10 milyon euro bonservis bedeli var. rakamları gayet iyimser tuttum. onu geçtim, daha oyuncu resmi olarak ayrılmadan, adını hatırlamadığım bir hazırlık maçında neden belhanda'ya 10 numarayı verdiniz? taraftarın negatif enerjisini yüklü miktarda para ile transfer ettiğiniz belhanda'ya çektiniz? neden sniejder'in sizi adamlığı ile ezmesine izin verdiniz?

    mesela bruma'nın gönderilmesi:
    elinde, yılan gibi genç, yetenekli bir wonderkid ola, ve sen bunu piyasa değerinin çok çok altına satasın. ve yerine en fazla onun potansiyeline ulaşacak bir oyuncuyu * 2 aydır getireme . hemen hemen aynı maaliyetlerde.
    tudor lucescu olayı:
    tudor'un gözünün içine baka baka gittin lucescu'ya yer yüzünün en saçma teklifini götürdün. onu da batırdın getiremedin. yıldırım demirören 5 dakkada işi çözüp geldi. ve bu rezillik sizi hiç rahatsız etmedi. utanmadınız sıkılmadınız.
    fatih terim olayı:
    hala yine tudor'un gözünün içine baka baka ' fatih terim değerli bir hocamızdır. galatasaray'ın değerli bir değeridiri. ihtiyaç olduğu zaman kendisine teklif götürürüz' gibi bir saçma açıklamayı niye yapıyorsun? hiç yapma, ilgilenmiyoruz de. böyle yaparak çok güvendiğin tudor'u diken üstünde çalıştırıyorsun diğer yandan gelecek için fatih terim'in eline mahkum bırakıyorsun kendini. yine galatasaray'a zarar vermek için her fırsatı iyi değerlendirdiniz.

    bu gibi örnekler cok sıralanır benim sabrım yetmedi ve bu entry'i yazarken daha fazla sigara içmek istemiyorum. şimdi bu yapılan transferlere bakınca gerçekten insan hayret ediyor. bu kadar saçmalama çıtası yüksek olan bir yönetim acaba transferlerde bu kadar doğruyu nasıl yapıyor. ya yönetimin iyi futbol akılları var yada galatsaray'ı çökertmek için başka planları var. çünkü bu transferlerin tutmaması demek galatasaray'ın en az beş yıl şampiyonluktan uzaklaşması demek. eminim ki bu fırsatı da geri tepmeyecekler. ki zaten bunun emareleri belli. böyle bir takımı, futbol bilgisi ve taktiği cok kısıtlı olan tudor'a emanet ederek zaten bombanın pimini çektin. tek dileğimiz bombanın patlamaması.
    o kadar laf ebeliğinden sonra aslında sadece şunu yazsaydım yeterdi. bu yönetim bu görevde durduğu sürece bize gülmek haram
App Store'dan indirin Google Play'den alın