resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 13323
    mantıklı düşünmek zorunda olduğumuz kanaatindeyim. bu sene bırakın şampiyon olmayı, şampiyonluk yarışı içinde olmak zorundayız bu kadar yatırımdan sonra. olası bir puan tablosu hezimeti galatsaray'ı çok daha geri götürebilir ki benim en büyük korkum tudor'la ilk 4'e bile girememek.

    bu senenin ne kadar kritik olduğunun farkında olmalıyız. harcanan paralar ve rakiplerimiz... ben fatih terim'i şu kritik virajda takımımıza en iyi katkıyı verecek aday olarak görüyorum. terim galatsaray'ı bilen, florya'yı bilen, ligi bilen, basın'ı bilen, galatasaray taraftarını bilen, galatasaray başında şampiyonluğun nasıl geleceğini bilen en tecrübeli isim. istesek de istemesek de arena'yı en çok dolduracak teknik direktör. evet galatasaray menfaatleri için kendisinin başa geçmesini acilen istiyorum. hatta olası bir şampiyonlukta ligdeki dengeler tekrar bizim lehimize değişecektir. güzel günler bizi bekleyecektir. bu sene sabır senesi değil ne yazık ki...

    ayrıca yönetimimiz ne ki teknik direktörümüz ne olsun? sorunumuz kökte, bu yönetime midemiz dayanıyorsa terime hayli hayli dayanması lazım. aklı başında bir yönetimle, hayal edilen, "müspet ivme" ile büyüyen galatasaray'ı tekrar masaya yatıracağız elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın