resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13299
    taktik bilmeyen adamın kariyerinin bu denli başarılarla dolu olmasını normal bulan varsa futbol izlemek için zaman ve para harcamasın.

    fatih terim, süper lig'de 8 sezonun 6'sından şampiyon olmuş, hatta bir tanesinde 2 kere olmuş, kupasını da ezeli rakibinin sahasında kaldırmış*; ülkenin tek avrupa kupası olan uefa kupasını kazanmış; şampiyonlar liginde çeyrek final oynatmış, real madrid'e alkışlarla herkesin saygı duyduğu bir mücadele ile elenmiş; milli takımla 3 avrupa şampiyonası görmüş, birinde müthiş işlere imza atmış, finali kıl payı almanlara yenilerek kaçırmış; yurt dışında avrupa'nın prestijli takımlarını çalıştımış, bunlardan fiorentina'da çok iyi işler yapmış ve milan'a layık görülmüş; pirlo kendisini nasıl sevmemişse, rui costa'yı da kendisine hayran bırakmış.

    bizi bırakıp gitmesi, hem de demirören gibi ne mal olduğu her hareketiyle belli olan adamla iş birliği yaparak gitmesi, hükümetle aşırı yakınlaşması, kabadayı tavırları tartışılır ve hepsi vana göre yanlıştır. ama hocalığına ve yönetim kabiliyetine bok atmak bence pek akla yatkın değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın